Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Streda 8. 1. 2020
14:46
Ronaldo sa nedostal do najlepšej jedenástky roka hry FIFA 20. Nechýba však Messi ani hviezdy Liverpoolu.Ronaldo sa nedostal do najlepšej jedenástky roka hry FIFA 20. Nechýba však Messi ani hviezdy Liverpoolu.
12:21
Ľudia sa vysmievajú Nicki Minaj. Jej vosková figurína v slávnom Madame Tussauds v Berlíne sa na ňu vôbec nepodobá.Ľudia sa vysmievajú Nicki Minaj. Jej vosková figurína v slávnom Madame Tussauds v Berlíne sa na ňu vôbec nepodobá.
11:37
Nadaný športovec a vrah. Netflix preskúma, čo stálo za jeho agresívnym konaním.Nadaný športovec a vrah. Netflix preskúma, čo stálo za jeho agresívnym konaním.
10:48
Štrajk autodopravcov v Bratislave pokračuje: Zablokovali jeden z hlavných ťahov, v hlavnom meste sa tvoria rozsiahle kolóny.Štrajk autodopravcov v Bratislave pokračuje: Zablokovali jeden z hlavných ťahov, v hlavnom meste sa tvoria rozsiahle kolóny.
10:28
Svet si uťahuje z Elona Muska, že tancuje ako opitý ujo na oslave. Video sám označil ako nevhodné pre divákov do 18 rokov.
10:12
9:31
Svetovo známy Ken sa rozhodol, že chce vyzerať ako Barbie. Začal nosiť ženské šaty a dlhé vlasy.Svetovo známy Ken sa rozhodol, že chce vyzerať ako Barbie. Začal nosiť ženské šaty a dlhé vlasy.
8:55
Leonardo DiCaprio nevie objasniť záver Inception. Netuší, čo sa stalo s jeho postavou.Leonardo DiCaprio nevie objasniť záver Inception. Netuší, čo sa stalo s jeho postavou.
8:31
19-ročné dievča klamalo, že ju znásilnilo 12 chlapcov. Cítilo sa totiž zahanbené, že si ju natočili na mobil.19-ročné dievča klamalo, že ju znásilnilo 12 chlapcov. Cítilo sa totiž zahanbené, že si ju natočili na mobil.
7:30
Aktualizované: Irán v noci útočil na americké základne v Iraku. Ide o odvetu za zabitie generála Solejmáního.Aktualizované: Irán v noci útočil na americké základne v Iraku. Ide o odvetu za zabitie generála Solejmáního.