Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Streda 15. 1. 2020
18:48
Výpoveď Petra Tótha sa po takmer 8 hodinách skončila. Vyslovil presvedčenie, že Kočner so Zsuzsovou zosnovali vraždu Jána Kuciaka. Vypovedal aj o tom, že podnikateľ Norbert Bödör vraj chcel sledovať politikov, ale aj o tom, že sa vraj Kočner snažil vybaviť si prepustenie u ústavneho sudcu Mamojku. Prečítaj si v našom LIVE prenose, čo ešte Tóth vypovedal.
18:46
Akcie Tesly rekordne rastú. Pomáhajú jej rekordné dodávky vozidiel aj nová továreň v Číne.
18:00
Príď si naživo vypočuť soundtrack z Mafie. V Prahe ho odohrá symfonický orchester.
16:20
15:53
Kiska si znova povykal s Ficom. Reagoval tak na zosmiešňujúce video Smeru proti migrantom.Kiska si znova povykal s Ficom. Reagoval tak na zosmiešňujúce video Smeru proti migrantom.
14:59
Peter Tóth vypovedá už 5 hodín. Kočner mu mal povedať, že ak sa nezľaknú novinári po jednej vražde, zabijú ďalšieho. Ak ani potom, zabili by politika. Tóth hovorí aj o motíve Kočnera dať zavraždiť Kuciaka. Sledujeme naživo.
14:03
Skupinka turistov vykonala veľkú potrebu v chráme na Machu Picchu. Okrem toho rozbili dlažbu a poškodili múry.
13:07
Z neba nad Los Angeles pršal letecký benzín. Boeing 777-200ER ho vypúšťaľ priamo nad školami v Los Angeles, musel sa totiž pripraviť na núdzové pristátie. Z neba nad Los Angeles pršal letecký benzín. Boeing 777-200ER ho vypúšťaľ priamo nad školami v Los Angeles, musel sa totiž pripraviť na núdzové pristátie.
12:14
Conor McGregor priznal, že celý týždeň pred zápasom s Khabibom Nurmagomedovom prepil. Nechce sa k tomu vracať. Urobil vraj pár chýb, no napravil ich.Conor McGregor priznal, že celý týždeň pred zápasom s Khabibom Nurmagomedovom prepil. Nechce sa k tomu vracať. Urobil vraj pár chýb, no napravil ich.
11:22
Fernando Alonso sa na Dakare dvakrát prevrátil. V dnešnej 10. etape pokračuje s poškodeným autom a rozbitým čelným sklom. Do servisu sa však dostane až zajtra večer.Fernando Alonso sa na Dakare dvakrát prevrátil. V dnešnej 10. etape pokračuje s poškodeným autom a rozbitým čelným sklom. Do servisu sa však dostane až zajtra večer.
10:42
10:36
"Najneskôr v roku 2016 ma Kočner informoval, že má ženu, ktorej platí 2000 eur. Tá žena cez sociálne siete a Pokec oslovuje vplyvných mužov a snaží sa ich zvádzať a privádzať do eroticky ladených stavov," vypovedal na súde Peter Tóth, ktorý s Kočnerom kedysi spolupracoval. Dnes je presvedčený, že Kočner a Zsuzsová zosnovali vraždu Jána Kuciaka. Sleduj náš LIVE."Najneskôr v roku 2016 ma Kočner informoval, že má ženu, ktorej platí 2000 eur. Tá žena cez sociálne siete a Pokec oslovuje vplyvných mužov a snaží sa ich zvádzať a privádzať do eroticky ladených stavov," vypovedal na súde Peter Tóth, ktorý s Kočnerom kedysi spolupracoval. Dnes je presvedčený, že Kočner a Zsuzsová zosnovali vraždu Jána Kuciaka. Sleduj náš LIVE.