Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 28. 1. 2020
16:34
Firma Eight Sleep ponúka inteligentný matrac, ktorý dokáže regulovať svoju teplotu. Ovláda sa cez mobilnú apku a má zaručiť perfektný spánok za každých okolností.Firma Eight Sleep ponúka inteligentný matrac, ktorý dokáže regulovať svoju teplotu. Ovláda sa cez mobilnú apku a má zaručiť perfektný spánok za každých okolností.
14:59
NAKA zadržala generálneho riaditeľa popradskej nemocnice. Odviedli ho na výsluch priamo z porady.NAKA zadržala generálneho riaditeľa popradskej nemocnice. Odviedli ho na výsluch priamo z porady.
14:29
McDonald’s na Slovensku spúšťa donáškovú službu. McDelievery bude v rámci Bratislavy donášať Wolt.McDonald’s na Slovensku spúšťa donáškovú službu. McDelievery bude v rámci Bratislavy donášať Wolt.
11:54
Apple láka na extrémne zábery snowboardistov, všetky vraj nakrútil priamo iPhone 11 Pro.Apple láka na extrémne zábery snowboardistov, všetky vraj nakrútil priamo iPhone 11 Pro.
10:21
Keď si dáš na tvár škaredú kérku, je to znak toho, že máš krízu. Bitman rapuje rýchlejšie, ako by bolo zdravé.Keď si dáš na tvár škaredú kérku, je to znak toho, že máš krízu. Bitman rapuje rýchlejšie, ako by bolo zdravé.
9:47
Požiar haly v Šuranoch bolo vidieť z vesmíru. Hasiči s ohňom bojovali aj v noci.Požiar haly v Šuranoch bolo vidieť z vesmíru. Hasiči s ohňom bojovali aj v noci.
8:04
7:55
V práci je vraj nutné obmedziť debaty o športe. Ženy sa pri nich totiž cítia vylúčené a poďla šéfky britského Chartered Management Institute to nie je dobre.  V práci je vraj nutné obmedziť debaty o športe. Ženy sa pri nich totiž cítia vylúčené a poďla šéfky britského Chartered Management Institute to nie je dobre.
7:33
V Nemecku potvrdili prvý prípad nákazy koronavírusom. Pacient je v dobrom stave a izolovaný.V Nemecku potvrdili prvý prípad nákazy koronavírusom. Pacient je v dobrom stave a izolovaný.