Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
4. augusta 2020, 22:06
Čas čítania 0:55
Viktor Kniš

Raperky Saimonsa a Luisa sa pochytili na Instagrame: Témou je invalidný dôchodok, pokora a gramatika

OSOBNOSTI LUISA
Uložiť Uložené

Saimonse prekáža, že Luisa nemá pokoru, člena Comebackgangu jej odpovedá, že aj ona by už mohla skúsiť spraviť niečo dobré.

Luisa v posledných rozhovoroch reagovala na otázky o svojom živobytí, pričom okrem príjmov z koncertov spomenula aj to, že dostáva invalidný dôchodok. Jej fanúšikovia už vďaka textom vedia, že trpí chronickou chorobu, s ktorou bude žiť do konca života.

„Často sa ma pýtajú fans, či je hudba už môj jediný job, na čo odpovedám áno, ibaže ja k príjmu z hudby dostávam aj invalidný dôchodok od štátu. Čisto z hudby by som momentálne asi nevyžila a rovnako opačne, iba z dôchodku tiež nie,“ povedala Luisa pre Refresher

Teraz na jej slová zareagovala jej kolegyňa Saimonsa. „Prečo mám pocit, že naše slovenské „raperky“ to hrajú iba na ľútosť. Česť výnimkám, ale keď sekáš frajerku a si na invalidnom dôchodku, tak to nie je žiadna výhra, prajem ti skoré uzdravenie,“ napísala Saimonsa. Luisa jej expresne odpovedala: „Môže mať 30-ročná ženská taký prievan v hlave, že niekomu vyčíta, že poberá invalidný dôchodok,“ pýta sa Luisa. 

Odporúčané
Luisa: Môj najväčší sen je vyplatiť si všetkých exekútorov (Rozhovor) Luisa: Môj najväčší sen je vyplatiť si všetkých exekútorov (Rozhovor) 19. júna 2020, 8:57

Následne členka Comebackgangu ešte priblížila, že skladba, v ktorej opisuje svoje najhoršie chvíle v živote, pomohla mnohým ľuďom, ktorí majú rovnakú chronickú diagnózu. „Sprav aj ty niečo dobré a už sa prestaň zahanbovať,“ dodala Luisa na adresu Saimonsy.

Saimonsa zareagovala späť, vraj nie je problém, že Luisa poberá invalidný dôchodok. „Ale keď si chorá, mohla by si mať viac pokory v sebe,“ dodala Saimonsa. Taktiež napísala, že už dlhšie vníma, že ju Luisa „spomína v rozhovoroch.“ Členka CBG ju vysmiala za gramatiku, ktorú má vraj „cca ako texty.“

Raperky Saimonsa a Luisa sa pochytili na Instagrame: Témou je invalidný dôchodok, pokora a gramatika
Zdroj: fkaluisa/IG
Domov
Zdieľať
Diskusia