Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Sobota 15. 8. 2020
9:22
Známy model bol na plastike nosa, no zobudil sa s erekciou. Tá trvala nepretržite ešte tri mesiace po zákroku.Známy model bol na plastike nosa, no zobudil sa s erekciou. Tá trvala nepretržite ešte tri mesiace po zákroku.
8:34
Chcela si len zapáliť cigaretu, miesto toho jej zhorela časť tváre. Nešťastná nehoda jej spôsobila popáleniny tretieho stupňa.Chcela si len zapáliť cigaretu, miesto toho jej zhorela časť tváre. Nešťastná nehoda jej spôsobila popáleniny tretieho stupňa.
Piatok 14. 8. 2020
22:07
Letuška Alexandra Daddario hľadá v Japonsku erotické BDSM zážitky. Sleduj šteklivý trailer pre Lost Girls & Love Hotels.Letuška Alexandra Daddario hľadá v Japonsku erotické BDSM zážitky. Sleduj šteklivý trailer pre Lost Girls & Love Hotels.
18:47
Napätá situácia v Bielorusku sa dotkne aj hokejových majstrovstiev. Lotyšsko so susedmi odmieta spoluorganizovať MS 2021.
18:16
Matovič: Zvládli sme pandémiu ako premianti Európy. Mali sme najnižší počet nakazených a úmrtí na 100-tisíc ľudí. Pracovníci z prvej línie dostanú odmenu, vláda na to vyčlenila 50 miliónov.Matovič: Zvládli sme pandémiu ako premianti Európy. Mali sme najnižší počet nakazených a úmrtí na 100-tisíc ľudí. Pracovníci z prvej línie dostanú odmenu, vláda na to vyčlenila 50 miliónov.
15:23
Marian Kotleba vyzýva na nedodržiavanie vládnych opatrení: Otcovia, ktorí ste nestratili gule, bráňte svoje deti, nebojte sa pokút.
13:42
12:04
Drake v novinke vzdáva hold Tupacovi, spomína aj Kanyeho Westa. Smiech striedajú slzy a my sa dočkáme nového albumu.Drake v novinke vzdáva hold Tupacovi, spomína aj Kanyeho Westa. Smiech striedajú slzy a my sa dočkáme nového albumu.