Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Sobota 10. 10. 2020
14:15
Dalyb vydáva deluxe verziu albumu Teen(r)age: 3-krát zrušená tour a celý rok doma, je to úplne jedno, kde vydám novú hudbu.Dalyb vydáva deluxe verziu albumu Teen(r)age: 3-krát zrušená tour a celý rok doma, je to úplne jedno, kde vydám novú hudbu.
13:28
Koronavírus zabíja aj zvieratá. Na farmách v Utahu zahynulo 8-tisíc noriek.Koronavírus zabíja aj zvieratá. Na farmách v Utahu zahynulo 8-tisíc noriek.
11:47
Na letisku v Madrie zahynulo 23-tisíc kuriatok. Nechali ich v sklade niekoľko dní bez jedla a vody.Na letisku v Madrie zahynulo 23-tisíc kuriatok. Nechali ich v sklade niekoľko dní bez jedla a vody.
9:33
VIDEO: Horiaca 33-poschodová budova sa rozpadala juhokórejčanom pred očami. Obrovský požiar si vraj nevyžiadal obete na životoch.VIDEO: Horiaca 33-poschodová budova sa rozpadala juhokórejčanom pred očami. Obrovský požiar si vraj nevyžiadal obete na životoch.
8:09
8618 nových prípadov za jediný deň v Česku. Krajina je na tom najhoršie v Európe.8618 nových prípadov za jediný deň v Česku. Krajina je na tom najhoršie v Európe.
7:54
Až 72 % hráčov sa rozhodlo pre PlayStation 5, Xbox ťahá v predobjednávkach za kratší koniec.Až 72 % hráčov sa rozhodlo pre PlayStation 5, Xbox ťahá v predobjednávkach za kratší koniec.
Piatok 9. 10. 2020
22:34
21:42
17:32
Momo rapuje srbsky v nástupovke pre Vlastu Čepa. Táto skladba sa bude ozývať pred krvavými zápasmi MMA.Momo rapuje srbsky v nástupovke pre Vlastu Čepa. Táto skladba sa bude ozývať pred krvavými zápasmi MMA.
16:42
Doctor Strange bude postavou v Spider-Man 3. Nahradí Iron Mana v úlohe mentora. Multiverse začína s viacerými marveláckymi postavami.Doctor Strange bude postavou v Spider-Man 3. Nahradí Iron Mana v úlohe mentora. Multiverse začína s viacerými marveláckymi postavami.