Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Piatok 30. 10. 2020
20:37
Insidious 5 zrežíruje Patrick Wilson. Hviezda prvých dvoch častí a Conjuringu si vo filme zahrá hlavnú rolu.Insidious 5 zrežíruje Patrick Wilson. Hviezda prvých dvoch častí a Conjuringu si vo filme zahrá hlavnú rolu.
19:33
Premiér Igor Matovič mal príhovor v televízii. Ľudí pozval na testovanie, hovorí o pokuse predísť lockdownu.Premiér Igor Matovič mal príhovor v televízii. Ľudí pozval na testovanie, hovorí o pokuse predísť lockdownu.
18:52
Film Uncharted sa po 12-ročných prípravách konečne natočil. Tom Holland je Nathan Drake a Mark Wahlberg zase Sully.Film Uncharted sa po 12-ročných prípravách konečne natočil. Tom Holland je Nathan Drake a Mark Wahlberg zase Sully.
14:46
Ministerstvo obrany SR rozosiela SMSky do slovenských mobilov. Hľadajú zdravotníkov a študentov medicíny.Ministerstvo obrany SR rozosiela SMSky do slovenských mobilov. Hľadajú zdravotníkov a študentov medicíny.
13:50
V Paríži vznikla pre lockdown kumulovaná 706-kilometrová kolóna. Ľudia utekali z mesta, vytvorili tak obrovskú zápchu.V Paríži vznikla pre lockdown kumulovaná 706-kilometrová kolóna. Ľudia utekali z mesta, vytvorili tak obrovskú zápchu.