Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2020, 22:34
Čas čítania 1:00
Dominik Vetrák

Pokračovanie hororu Don’t Breathe je takmer hotové! Vráti sa aj nevidiaci záporák

FILMY A SERIÁLY DON'T BREATHE 2
Uložiť Uložené

Stephen Lang sa vracia v jednej zo svojich najlepších rol.

Po dlhých mesiacov bez akejkoľvek novinky sme od herca Stephena Langa (Avatar) dostali potešujúcu správu. Lang stvárnil v jednotke hlavnú rolu nevidiaceho „záporáka“. Na svojom Twitteri oznámil, že svoje scény pre Don’t Breathe 2 už natočil.

Dá sa teda očakávať, že natáčanie filmu čoskoro dokončia a pokračovanie obľúbeného hororu z roku 2016 poputuje do postprodukcie ešte tento rok. 

Podľa webu Bloody Disgusting sa v deji posunieme o niekoľko rokov. Langova postava nevidiaceho veterána prežila udalosti prvého filmu, no tvorcovia zrejme usúdili, že cesta pomsty je nereálna. Nájsť ženu, ktorá ako jediná prežila udalosti jednotky, o ktorej nevie takmer nič, a to bez zraku, by bolo až príliš veľké fantasy.

Namiesto toho sa teda nevidiaci veterán uchýli k životu v samote. Rozhodne sa vychovať mladé dievča, ktorého rodičia zomreli pri požiari ich domu. Pokojný život dievčaťa a jej adoptívneho otca naruší skupina násilníkov, ktorá dievčinu unesie. Nevidiaci muž musí opustiť svoju chatku, nájsť násilníkov, pomstiť sa im a zachrániť dievča. 

Domov
Zdieľať
Diskusia