Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 31. 8. 2021
11:55
Anna Záborská navrhla ďalšiu zmenu interrupčného zákona. Chce upraviť pravidlá pre tehotné ženy.Anna Záborská navrhla ďalšiu zmenu interrupčného zákona. Chce upraviť pravidlá pre tehotné ženy.
11:14
Na severe Slovenska hrozia povodne. S letným počasím sa rozlúč, meteorológovia vydali výstrahy pred dažďom.Na severe Slovenska hrozia povodne. S letným počasím sa rozlúč, meteorológovia vydali výstrahy pred dažďom.
9:16
6:32
Nové hodinky Apple Watch by mali mať väčší displej a ploché strany. Dizajnom by sa mali podobať prichádzajúcemu iPhonu 13Nové hodinky Apple Watch by mali mať väčší displej a ploché strany. Dizajnom by sa mali podobať prichádzajúcemu iPhonu 13
Pondelok 30. 8. 2021
21:47
Chytili mafiána známeho aj z fotky s Borisom Kollárom a Piťom: Bude veselo, upozorňuje bezpečnostný analytik.Chytili mafiána známeho aj z fotky s Borisom Kollárom a Piťom: Bude veselo, upozorňuje bezpečnostný analytik.
21:35
Odveta USA voči teroristom ISIS-u.Zomrela pri tom 9-členná rodina.