Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2021, 12:56
Čas čítania 1:23
Daniel Mikolášik

Rodina Bašternáka môže prísť aj o luxusnú vilu na Slavíne či o pozemky na Donovaloch. Pozri si celý zoznam bytov a garáží

NEWS LADISLAV BAŠTERNÁK NEHNUTEĽNOSTI
Uložiť Uložené

V hre sú nehnuteľnosti v hodnote niekoľko miliónov eur.

Niekdajší kontroverzný podnikateľ a daňový podvodník Ladislav Bašternák, ktorý pred časom prenajímal byt vtedajšiemu premiérovi Robertovi Ficovi v rezidencii Bonaparte, aktuálne sedí vo väzení, kde si odpykáva päťročný nepodmienečný trest. Väčšina jeho majetku najprv prepadla alebo ho súd zakázal prevádzať, prenajímať či dávať do užívania.

Ako informujú Aktuality.sk, do konkurzu na Bašternákov majetok pribudli desiatky ďalších nehnuteľností, ktoré ešte na slobode stihol previesť na svoju rodinu. Pripísal ich tam správca konkurznej podstaty Martin Sečanský. Nehnuteľnosti sú dostupné v registri úpadcov, ktorý ponúka prehľad správcu, ktorému je zverený majetok z konkurzov, v tomto prípade Sečanskému.

Ladislav Bašternákvila pod Slavínom
Zdroj: TASR, TASR/Martin Baumann

Okrem bytu v komplexe Bonaparte sa tam teraz nachádza aj jeho povestná 5-poschodová luxusná vila na Havlíčkovej ulici pod Slavínom, pozemky na Donovaloch, byty v komplexe Five Stars Residence pri Slovenskom rozhlase, byty na Tupého ulici pod bratislavskou Kolibou, apartmánový dom na Donovaloch a ďalšie nehnuteľnosti za státisíce eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia