Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 10. 3. 2022
14:06
VIDEO: Čo si mladí Rusi myslia o Putinovi? Pre niektorých je zmäteným plešatým starcom, pre iných zas príkladným lídrom.VIDEO: Čo si mladí Rusi myslia o Putinovi?Pre niektorých je zmäteným plešatým starcom, pre iných zas príkladným lídrom.
13:00
Maďarsko má novú hlavu štátu. Parlament podľa očakávania zvolil podpredsedníčku Fideszu Katalin Novákovú.Maďarsko má novú hlavu štátu. Parlament podľa očakávania zvolil podpredsedníčku Fideszu Katalin Novákovú.
10:35
Obávaný kanadský „supersnajper“ Wali pomáha Ukrajine. Pridal sa k zahraničnej dobrovoľnej armáde.Obávaný kanadský „supersnajper“ Wali pomáha Ukrajine. Pridal sa k zahraničnej dobrovoľnej armáde.
10:00
V stredu podľa NCZI na Slovensku v súvislosti s koronavírusom pribudlo ďalších 31 úmrtí. Z 20 595 PCR testov bolo pozitívnych 12 066, čiže 58,6 %. V nemocniciach je hospitalizovaných 2 454 pacientov, čo je o 47 menej ako včera.
9:43
Novozvolený juhokórejský prezident odsudzuje feminizmus. Plánuje zrušiť ministerstvo pre rovnosť pohlaví.Novozvolený juhokórejský prezident odsudzuje feminizmus. Plánuje zrušiť ministerstvo pre rovnosť pohlaví.
7:25
V bratislavskej zoo pribudol nový hrošík. Mláďa je z ohrozeného druhu hrošíka libérijského.V bratislavskej zoo pribudol nový hrošík. Mláďa je z ohrozeného druhu hrošíka libérijského.
6:56
20-ročné dievča údajne obchodovalo s vlastnými sestrami. Polícia varuje utečencov z Ukrajiny, aby si dávali pozor.
Streda 9. 3. 2022
23:02
Prvý trailer na seriál o Obi-Wanovi Kenobim stavil na nostalgiu. Ewan McGregor sa vracia ako milovaný rytier Jedi.Prvý trailer na seriál o Obi-Wanovi Kenobim stavil na nostalgiu. Ewan McGregor sa vracia ako milovaný rytier Jedi.
21:52
Utečenci sa môžu oddnes registrovať elektronicky. Formulár sa dá vyplniť v ukrajinčine, slovenčine či angličtine.
18:51
Na sankčnom zozname USA je aj firma so sídlom v bratislavskej Dúbravke. Firmy zo zoznamu údajne podporujú ruské vojenské aktivity.
17:56
Prví dvaja Slováci oficiálne požiadali o službu v ukrajinskej armáde. Na prezidentku Zuzanu Čaputovú sa obrátili desiatky ďalších.Prví dvaja Slováci oficiálne požiadali o službu v ukrajinskej armáde. Na prezidentku Zuzanu Čaputovú sa obrátili desiatky ďalších.
16:59
Ruské jednotky zbombardovali v Mariupole pôrodnicu. V meste pokračuje ostreľovanie, 47 ľudí pochovali v masovom hrobe.Ruské jednotky zbombardovali v Mariupole pôrodnicu. V meste pokračuje ostreľovanie, 47 ľudí pochovali v masovom hrobe.