Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Bistro Green.
2. júla 2021, 8:45
Čas čítania 0:54
Sponzorovaný obsah

Miesto, kde sa chutne naješ, ale i kúpiš nový bicykel. V Bratislave nájdeš jedinečný koncept bistra

GASTRO
Uložiť Uložené

V tomto bistre si prídu na svoje najmä fanúšikovia cyklistiky.

Hľadáš miesto v Bratislave, kde si môžeš dať chutné raňajky či obed alebo stráviť príjemný večer pri dobrom jedle a víne a pritom zaparkovať svoj bicykel? 

Bistro Green je zaujímavý rodinný koncept, ktorý spája predajňu a servis bicyklov s domácim bistrom ponúkajúcim zdravé a chutné varenie. Ak teda patríš do cyklokomunity, určite sem príď a pokochaj sa nielen krásnymi bicyklami v podzemnej predajni, ale zároveň ochutnaj jedno z čerstvo pripravených jedál, ktoré ti uvarí sám majiteľ a naservíruje sympatická obsluha. 

Bistro Green
Zdroj: Kristína Holecová, Instagram/@byholeckaa 

Miesto, ktoré bolo doposiaľ známe ako predajňa Green Bike, sa teda transformovalo na spoločenský priestor, v ktorom nájdeš kaviareň a bistro, kde sa môžeš stretnúť s priateľmi alebo obchodnými partnermi v príjemnom zelenom prostredí uprostred Ružinova. 

Bistro Green
Zdroj: Kristína Holecová, Instagram/@byholeckaa 

Limonádu či kávu si môžeš dať ako vnútri, tak i na terase. Ak vyhľadávaš kvalitné jedlo, možno ťa poteší fakt, že v bistre Green nemajú v kuchyni mikrovlnku, fritézu, ba dokonca ani mrazničku. Všetky jedlá vyrábajú čerstvé, často z domácich produktov, biovajíčok a biomäsa.  

Bistro Green
Zdroj: Kristína Holecová, Instagram/@byholeckaa 

Aj napriek tomu, že koncept bistra Green vychádza z prepojenia s cyklokomunitou, zavítať sem môžeš aj bez bicykla. Často sem chodia ľudia na obchodné stretnutia, ale aj páry na obedy či večere. Ak sa však vyberieš do bistra na svojom bicykli, môžeš využiť bezplatné parkovanie či možnosť servisu alebo kúpy náhradných dielov, kým sa na terase občerstvíš. 

Bistro Green
Zdroj: Kristína Holecová, Instagram/@byholeckaa 

Sleduj bistro Green na ich instagramovom či facebookovom profile, kde vždy nájdeš informácie o najaktuálnejších ponukách. 

Bistro Green
Zdroj: Kristína Holecová, Instagram/@byholeckaa 
Domov
Zdieľať
Diskusia