Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2021, 20:02
Čas čítania 0:38
Viktor Kniš

Separ vo videoklipe Nerieš rozhadzuje do nápojov dúhové cukríky a všetkým sa zrazu sfarbí svet. Gabryell a Matej Straka sú späť

HUDBA NERIEŠ
Uložiť Uložené

Nerieš vydávajú nový album s názvom 311. Zatiaľ si ho môžeš predobjednať a pozrieť si prvý videoklip od Jana Stracha.

Nový album chalanov z Nerieš si môžeš od tejto chvíle predobjednať na Ruka hore. Projekt s názvom 311 oficiálne vychádza 6. júla a bude obsahovať deväť skladieb s jediným hosťom – Separom. Ten si zároveň zahral vo vedľajšej úlohe vo videoklipe, keď na párty s Gabryellom, Matejom Strakom, Osťom, Naked Bananas a ďalšími rozsypal do nápojov a jedla farebné cukríky. 

Zvyšok už dostal do rúk pražský režisér Jan Strach so svojím tímom. Štěpán Šimek vďaka efektom spravil z obyčajného reprezent vizuálu vo vile špeciálnu záležitosť, ktorá diváka prinúti pozerať až do konca, aby sa dozvedel, čo všetko sa ešte účastníkom párty stane. O hudobnú produkciu sa postaral Haarp a fanúšikom zostáva len čakať na ďalšie single. 

Odporúčané
Nezmenia ma peniaze, vidíš len to, čo chcem, aby si videl, rapuje Pil C. Dal slohu mladému talentu Ange Lovi Nezmenia ma peniaze, vidíš len to, čo chcem, aby si videl, rapuje Pil C. Dal slohu mladému talentu Ange Lovi 12. júna 2021, 12:06

Nerieš vydávajú tretí oficiálny album, resp. štvrtý skupinový projekt len krátko po extrémne úspešnom OK, na ktorom sa im podarilo zoskupiť množstvo koncertných hitov. Keďže si však jesennú ani jarnú klubovú sezónu neužili, budú si chcieť všetko vynahradiť v najbližších mesiacoch. Zaručene ich budeme počuť v každom väčšom meste. 

Domov
Zdieľať
Diskusia