Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2021, 22:19
Čas čítania 0:38
Daniel Mikolášik

Parkovacie miesto predali za takmer 1,1 milióna eur. V luxusnej štvrti v Hongkongu padol svetový rekord

Parkovacie miesto predali za takmer 1,1 milióna eur. V luxusnej štvrti v Hongkongu padol svetový rekord
Zdroj: Wikimedia/chensiyuan/volně k užití
ZAUJÍMAVOSTI NEHNUTEĽNOSTI PARKOVANIE
Uložiť Uložené

Rezidenčná štvrť s výhľadom priamo na prístav Victoria Harbour je považovaná za jednu z najlukratívnejších v celej Ázii.

V Hongkongu padol nový rekord za najdrahšie parkovacie miesto na svete. Ide o miesto v luxusnej rezidenčnej štvrti The Peak, kde ho novému majiteľovi predali za rekordných 1,3 milióna dolárov, čo je v prepočte približne 1,06 milióna eur, informuje BBC.

Odporúčané
Odborník na nehnuteľnosti Boháč: Skoro každý, kto kúpil pred rokmi nehnuteľnosť, urobil dobre. Ceny budú naďalej rásť (Rozhovor) Odborník na nehnuteľnosti Boháč: Skoro každý, kto kúpil pred rokmi nehnuteľnosť, urobil dobre. Ceny budú naďalej rásť (Rozhovor) 23. mája 2021, 9:36

Táto štvrť s výhľadom priamo na prístav Victoria Harbour je považovaná za jednu z najlukratívnejších v celej Ázii. Vybudoval ju stavebný investor Mount Nicholson Development. V Hongkongu už niekoľkokrát po sebe padli rekordy za predaj najdrahších parkovacích miest sveta.

Dôvodom astronomických cien je preplnenosť mesta, v dôsledku čoho nehnuteľnosti často nadobúdajú miliónové cenovky. Hongkong je považovaný za jedno z najdrahších svetových miest na život.

Domov
Zdieľať
Diskusia