Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Regal Burger
25. mája 2021, 13:41
Čas čítania 0:52
Sponzorovaný obsah

Regal Burger spojil svetové chute a predstavuje svoj najbláznivejší burger

GASTRO
Uložiť Uložené

Ochutnal si už nový [fjužn] burger?

Dokonalý burger už dávno nemusí byť len o tradičných surovinách. Stále tomu neveríš? Len prednedávnom uviedol Regal Burger svoj nový vegetariánsky burger. Dlho nečakal a uvádza ďalšiu novinku – exotický [fjužn] burger. 

Zaujímavé zloženie surovín z rôznych kútov sveta mu dodáva nezameniteľnú a osviežujúcu chuť. Letné dovolenky sú často príležitosťou ochutnať rôznorodosť svetových kuchýň a tie nám v dnešných dňoch neskutočne chýbajú. Aj to je jeden z dôvodov, prečo sa Regal Burger rozhodol priniesť pred letnou sezónou niečo špeciálne. V novom [fjužn] burgeri nájdeš chuť Slovenska, Stredomoria, ale aj ďalekého Japonska.

Kombinácia chutí je skutočne výnimočná. Základ tvorí šťavnaté hovädzie mäso zo slovenských fariem, príjemne slanú chuť mu dodáva balkánsky syr, sviežosť zase biela reďkovka, ľadový šalát a jarná cibuľka. Netradičnú chuť dopĺňa exotická miso majonéza a estragón, všetko spolu v chrumkavej žemli z vlastnej výroby Regal Burgeru.

Nový burger bola ochutnať aj naša Deniska. Viac sa o ňom dozvieš v reportáži. 

Prečo práve [fjužn]?

Burger je inšpirovaný festivalom [fjužn] a jeho známym heslom „Spoznajte svet, ktorý máme doma“. Tak ako festival podporuje rozmanitosť kultúr, tak aj [fjužn] burger prináša spojenie svetových chutí v jednej dokonalej harmónii. Návštevníci festivalu si budú môcť burger vychutnať aj priamo na festivale.

Nový [fjužn] burger nájdeš aj vo všetkých prevádzkach Regal Burger alebo si ho môžeš pohodlne objednať cez donáškové služby Wolt, Bolt Food aj Bistro.sk. V ponuke je aj ako menu s vynikajúcimi hranolčekmi z batatov a so svetlým pivom Regal Lager.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Regal Burger (@regalburger)

Domov
Zdieľať
Diskusia