Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Nestea.
25. mája 2021, 12:45
Čas čítania 3:06
Sponzorovaný obsah

Pospomínaj si s nami na letné pecky, ktoré aj dnes dokážu navodiť skvelú atmošku

Pospomínaj si s nami na letné pecky, ktoré aj dnes dokážu navodiť skvelú atmošku
Zdroj: Pexels/Kampus Production/voľne na použitie
HUDBA
Uložiť Uložené

Vybrali sme letné hity, na ktoré sa oplatí pospomínať si a ktoré ťa okamžite dostanú do letnej nálady.

Aj keď to tak vonku posledné dni možno nevyzerá, leto sa nezadržateľne blíži. Okrem dátumu v kalendári ti to pravidelne pripomínajú aj tohtoročné letné odrhovačky, ktoré sa už pomaly ohlasujú z rádia. K letu však tieto typické sezónne hity patria rovnako ako grilovačka či večerné posedenie na terase. Koniec koncov, aj tak si ťa časom podmania a budeš si ich do konca leta spievať. V spolupráci so značkou Nestea sme si preto zaspomínali na tie najväčšie letné hity, ktoré nás sprevádzali horúcimi dňami počas uplynulých rokov. 

K správnemu letu totiž nesmie chýbať nielen dobrá hudba, skvelá partia, ale ani dobre vychladený nápoj, ktorý ťa okamžite osvieži. Takým je aj nová príchuť ľadového čaju Nestea Mango & ananás, ktorá má navyše znížený obsah cukru, takže neuškodí tvojej postave ani počas hlavnej plavkovej sezóny.

Nestea
Zdroj: Refresher.sk

Nestea má však v ponuke aj osvedčené klasiky, ktoré ťa rovnako ako letné hity sprevádzajú letnými dňami dlhodobo. Ak nemáš rád experimenty, vsadiť môžeš na tradičné príchute ako čierny čaj a citrón, čierny čaj s príchuťou broskyne, zelený čaj s príchuťou mixu citrusov a zelený čaj s príchuťou jahody & Aloe vera. S týmto ľadovým nápojom a naším výberom hitov sa razom dostaneš do letnej nálady.

Samozrejme, letných hitov, ktoré nám spríjemňovali horúce dni, je nespočetné množstvo, a tak sme do výberu nemohli dostať všetky. Preto ak máš svojho favorita a nie je v našom zozname, napíš nám do komentára svoj obľúbený letný hit! 

Modjo – Lady (Hear Me Tonight)

Začneme najväčšou letnou klasikou, ktorá vyšla v júni 2000 a okamžite sa stala hitom. Nie div, prvý singel od dua Modjo je neskutočne chytľavá vec, ktorú si ideme aj po 21 rokoch!

Junior Senior – Move Your Feet

V roku 2002 prišiel ako nečakaná rana veselý letný funky hit Move Your Feet od dánskeho popového dua Junior Senior a obsadil vysoké priečky hitparád po celom svete.

 

Daft Punk ft. Pharell Williams – Get Lucky

Kto si nešiel tento song v lete 2013, akoby ani nebol. Áno, na konci letnej sezóny už možno bol otravný, ale pohodový štýl francúzskeho dua Daft Punk v kombinácii s Pharellovým hlasom nám pripomína veľa skvelých chvíľ a ideme si ho aj dnes.

Ego & Robert Burian – Žijeme len raz 

Aj na domácej slovenskej scéne vzniklo niekoľko nezabudnuteľných hitov. Jedným z nich je bezpochyby aj letný song Žijeme len raz od Roberta Buriana a Ega, ktorý sme si spievali celé leto 2012.

Avicii – Wake Me Up

K letu nepochybne patria aj tanečné hity a Avicii nás počas svojho krátkeho, no plodného života zásoboval množstvom skvelých hitov. Ako prvá nám napadla skladba z roku 2013, ktorú môžeš občas počuť v rádiách ešte aj dnes.

Fatboy Slim – Rockafeller Skank

Tak toto bol skvelý summer song v pravom zmysle slova. V roku 1998 prišiel britský dídžej a producent Fatboy Slim s obrovským hitom, ktorý je aj dnes super skladbou. Tanečný hit si získal milióny fanúšikov po celom svete, o čom svedčí dôkaz, že dnes pod oficiálnym videom svieti viac než 22 miliónov videní tohto klipu.

Polemic – Komplikovaná

Festivaly, záhradné párty či skrátka akákoľvek letná outdoorová párty sa azda nezaobíde bez slovenskej pecky Komplikovaná od Polemicu. Refrén vieme spamäti odrapkať hocikedy, zvyšok textu je, podobne ako znie názov, trošku komplikovaný, ale my túto skladbu aj tak milujeme.

LMFAO – Party Rock Anthem

Aj napriek tomu, že stvorili iba dva hity, a ako rýchlo tento ošiaľ menom LMFAO prišiel, tak rýchlo aj odišiel do zabudnutia, stihli sme si ich užiť naplno. V našom letnom výbere nesmie chýbať párty hymna Party Rock Anthem.

Gorillaz – Feel Good Inc.

Britská virtuálna kapela Gorillaz, v ktorej spieva bývalý frontman rovnako úspešnej britpopovej kapely Blur, vydala v máji 2005 singel, ktorým chcela odpromovať svoj nový album Demon Days. No a podarilo sa čosi, čo sa navždy zapísalo do dejín hudby ako jeden z najlepších letných songov ever...

Rudimental – Feel The Love

Rok 2012 priniesol fantastický počin od kapely Rudimental, ktorá sa spojila pri tvorbe hitu Feel The Love so spevákom Johnom Newmanom. Fantastické vokály a nabité tempo vytvorili jeden z najlepších tanečných letných hitov desaťročia.

Axwell Λ Ingrosso – More Thank You Know

Pomerne nová (2017), ale veľmi chytľavá a tanečná vec, ktorá dokáže nakopnúť každú žúrku. Axwell & Ingrosso získali za tento letný hit dokonca cenu Grammis Award for Electro/Dance of the Year.

 

Flo Rida – Good Feeling

Na záver si neodpustíme elektropopovú tanečnú klasiku, hymnu miliónov ľudí počas leta 2011, ale aj tých neskorších. Flo Rida prišiel s rytmickým, veselým a hlavne pozitívnym songom. Keď ho dnes počujeme, stále si vybavíme ruku hore a dobrú partiu okolo seba!

BONUS: Justin Bieber – Peaches

Justin prišiel pred dvomi mesiacmi so skvelou skladbou, ktorú si pravdepodobne spievaš už aj ty. Toto bude rozhodne letný hit tohto roka a my si túto skladbu tiež vcelku ideme. Chytľavý hit má už vyše 230 miliónov videní na Youtube, ďalšie stovky miliónov vypočutí si Justin pripisuje cez streamovacie služby. 

Domov
Zdieľať
Diskusia