Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2021, 16:09
Čas čítania 0:56
Viktor Kniš

VIDEO: Big Sean ukázal dom, ktorý kúpil od Slasha z Guns N' Roses. Keď dal vyrezať okno v kuchyni, narušil statiku

VIDEO: Big Sean ukázal dom, ktorý kúpil od Slasha z Guns N' Roses. Keď dal vyrezať okno v kuchyni, narušil statiku
Zdroj: Vivien Killilea/Getty Images
OSOBNOSTI BIG SEAN
Uložiť Uložené

Populárny raper previedol portál Architectural Digest svojou luxusnou rezidenciou, ktorú prevzal po legendárnom Slashovi.

Big Sean ukázal magazínu Architectural Digest svoju vilu za približne 10 miliónov dolárov v Beverly Hills. Zaujímavosťou je, že raper a producent kúpil túto nehnuteľnosť od legendárneho gitaristu Slasha z Guns N’ Roses v roku 2017. 

Počas prehliadky si Big Sean neodpustil niekoľko vtipných odkazov na pôvodného majiteľa luxusnej vily. Tvrdí, že keď ju kupoval, bola dizajnovaná do temného štýlu. Vo vile sa okrem posilňovne či malého kina nachádza aj nočný klub, ktorý raper zrekonštruoval a „kompletne dezinfikoval“, zároveň však podľa svojich vlastných slov zachoval pôvodný vzhľad.

Odporúčané
Na terase aj po deviatej večer, do posilňovne bez testu, vonku bez rúšok. Ako sa menia opatrenia po zrušení núdzového stavu? Na terase aj po deviatej večer, do posilňovne bez testu, vonku bez rúšok. Ako sa menia opatrenia po zrušení núdzového stavu? 15. mája 2021, 14:06

Gauč a zvyšok nábytku vymenil, vyhľadal si však veľmi podobné kúsky. Vo videu žartuje, že nevie, čo Slash na týchto gaučoch vyvádzal. 

Fanúšikov zobral Big Sean aj do kuchyne, prezradil však, že plynový sporák nezapína. No jednu zaujímavosť predsa len odhalil. Pri rekonštrukcii si dal v kuchyni vyrezať veľké okno, aby do miestnosti dostal viac svetla, ale neskôr zistili, že išlo o nosný múr, ktorý mierne narušil statiku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia