Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
14. mája 2021, 13:17
Čas čítania 0:49
Kamila Šebestová

Nahá Cara Delevingne predáva video o svojej vagíne ako NFT

Nahá Cara Delevingne predáva video o svojej vagíne ako NFT
Zdroj: Wikimedia/Gage Skidmore/volně k užití
NEWS CARA DELEVINGNE
Uložiť Uložené

Vo videu zdôrazňuje, že vagína je niečo, čo bolo vždy len jej.

Britská herečka Cara Delevingne sa v spolupráci s anonymným umelcom Chemicalom X rozhodla natočiť video o svojej vagíne. Krátky klip má názov „Mine“, teda „moje“. Hovorí v ňom o tom, že vagína je niečo, čo patrilo vždy len jej. Toto video chce predať vo virtuálnom svete ako NFT.

„Moje prvé slovo bolo ‚moje‘. Znamená to pre mňa niečo, čo patrí len mne. A to je moja vagína,“ hovorí nahá herečka vo videu pri západe slnka. 

„Je moja, nepatrí nikomu inému. A ja sa rozhodnem, čo s ňou budem robiť. To mi nikto nevezme,“ pokračuje.  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne)

Projekt Mine sa draží vo virtuálnom svete NFT tokenov. Anonymný umelec Chemical X na svojej stránke okrem Carinho videa zverejní aj ďalšie digitálne umelecké diela. Výťažok z videa o vagíne chce Cara Delevingne venovať svojej nadácii The Cara Delevingne Foundation. Tá podporuje práva žien a LGBT+ komunity. 

Care Delevingne je táto téma blízka, keďže ona sama sa priznala, že má pansexuálnu orientáciu. Priťahujú ju teda ľudia bez ohľadu na ich pohlavie. So svojou orientáciou mala dlho problém, podľa portálu Independent sa preto chcela dokonca zabiť. Teraz v rámci svojej organizácie pomáha ďalším ľuďom, ktorí sa konfrontujú s podobnými problémami. 

„Chcem pripomenúť ľuďom, akú majú v sebe neuveriteľnú silu, aké krásne sú ich telá. Chcem, aby boli na ne pyšní,“ povedala denníku Evening Standard

Odporúčané
Mladý režisér z New Yorku predáva po 85 dolárov prdy ako digitálne umenie Mladý režisér z New Yorku predáva po 85 dolárov prdy ako digitálne umenie 20. marca 2021, 20:07
Domov
Zdieľať
Diskusia