Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2021, 12:32
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

Má vo zvyku nosiť drahé veci, ale nemenia ho, je rovnaký ako ty. Dalyb rapuje o tom, čo rád robí

HUDBA DALYB
Uložiť Uložené

Člen Haha Crew vydáva nový singel, na ktorom hosťujú Taomi a Porsche Boy.

Dalyb vydáva novinku s názvom Zvyky, na ktorej hosťujú Taomi a Porsche Boy. O hudobnú produkciu sa postaral Nuri, ide teda o spojenie mien, ktoré k sebe mali veľmi blízko ešte počas pôsobenia projektu F*CK THEM ako hudobného vydavateľstva.

Tento projekt však medzičasom fungovať prestal, čo však členov aj nečlenov labelu neodradilo a naďalej stoja pri sebe. Nový singel nájdeš na streamovacích službách bez videoklipu.

Odporúčané
Flexking má zlatú platňu za debutový album. Naďalej naháňa peniaze, aby mal na nájom a na jedlo Flexking má zlatú platňu za debutový album. Naďalej naháňa peniaze, aby mal na nájom a na jedlo 13. mája 2021, 20:38

Člen košického Haha Crew sa naďalej venuje primárne svojim módnym aktivitám s vlastnou značkou, zároveň však nezaháľa ani po hudobnej stránke.

Nie je vylúčené, že by sme sa tento rok ešte mohli dočkať spoločného albumu celej skupiny z východného Slovenska, zatiaľ si však chalani zobrali čas na vlastné projekty. So sólovým projektom prichádza Zayo, ktorý však hudbu naďalej vydáva a predáva cez F*CK THEM. Skutočný dôvod rozpadu sme sa zatiaľ nedozvedeli a pravdepodobne si budeme musieť počkať až na Glebov avizovaný track, keď sa raz odhodlá napísať o tom text.  

Domov
Zdieľať
Diskusia