Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2021, 22:14
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

Pellegrini mu uniesol syna. Lupin sa vracia v nových epizódach, aby ti s novým plánom vyrazil dych

Pellegrini mu uniesol syna. Lupin sa vracia v nových epizódach, aby ti s novým plánom vyrazil dych
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY LUPIN
Uložiť Uložené

Druhá várka epizód o podvodníkovi Lupinovu dorazí na Netflix už o mesiac. Sleduj prvý trailer.

Netflix odhalil prvý trailer pre nové epizódy Lupina s množstvom podarených záberov. Seriál sa minulý rok stal celkom veľkým hitom po celom svete. Jeho hlavnou postavou je Assane Diop (Omar Sy) ako podvodník a lupič Lupin, ktorý chce očistiť meno svojej rodiny a poslať skutočne zlých ľudí za mreže. 

Odporúčané
Tvorca vizuálnych efektov Vlado Valovič prezrádza, ako robia počítačové efekty pre Harryho Pottera, Pirátov Karibiku či Aquamana Tvorca vizuálnych efektov Vlado Valovič prezrádza, ako robia počítačové efekty pre Harryho Pottera, Pirátov Karibiku či Aquamana 11. mája 2021, 9:30

Situácia sa však zvrtne a Pellegrini, proti ktorého rodine Lupin stojí, mu unesie syna. Čo sa bude diať ďalej, ti prezradí už nový trailer. Ten fanúšikov seriálu potešil aj informáciou, že premiéra 2. série sa na Netflixe uskutoční už 11. júna. 

Ak si seriál chceš užiť, musíš zabudnúť na logiku a autenticitu. Scenár je deravý a viaceré veci v príbehu nedávajú zmysel alebo sú pritiahnuté za vlasy. Keď ti to však neprekáža, užiješ si sympatické postavy a slušné tempo seriálu, v ktorom sa takmer neustále deje niečo zaujímavé a určite ťa prekvapí aj pár mini zvratov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia