Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Timestore.
6. mája 2021, 11:22
Čas čítania 2:48
Sponzorovaný obsah

Hľadáš kvalitné, no zároveň cenovo dostupné hodinky? Vybrali sme ich za teba

MÓDA
Uložiť Uložené

Vybrali sme pre teba niekoľko tipov na pánske hodinky v cene od 100 do 200 eur.

Kvalita za rozumnú cenu. Túto klišéovitú nálepku môže dať v súčasnosti svojmu produktu azda každý obchodník či predajca. Avšak nie vždy je to opodstatnené. V mnohých prípadoch sa to týka aj náramkových hodiniek. Nájsť skutočne kvalitné kúsky v cenovo dostupnej kategórii môže byť v presýtenej trhovej ponuke niekedy mimoriadne náročné. A práve preto sme ich vybrali za teba.

TOP kvalitné hodinky do 200 eur pre pánov

Čím sme sa riadili pri výbere? Modely z nášho zoznamu by mali splniť základné kvalitatívne požiadavky mladých chalanov aj všetkých pánov v najlepších rokoch na takzvané low-cost hodinky. Z toho dôvodu nájdeš medzi nimi len také kúsky, ktorých cena sa pohybuje v rozmedzí od zhruba 100 do približne 200 eur. Na svoje si s nimi prídu ako vyznávači aktívneho životného štýlu, tak aj milovníci elegancie.

Pánske hodinky Casio G-Shock GAW-100B-1AER

Úprimne, nemôžeme začať ničím iným ako legendárnymi G-Shockmi. Práve tie sú absolútnou špičkou medzi kvalitnými a zároveň cenovo dostupnými pánskymi hodinkami. Vyznačujú sa nesmiernou odolnosťou, o čom svedčí aj ich zápis v Guinnessovej knihe rekordov s označením najodolnejšie hodinky na svete. Model DW-5600E-1 vydržal v rámci extrémneho testovania nápor takmer 25-tonového vozidla!

Z edície G-Shock, ktorej bolo dopriatych od roku 1983 skutočne mnoho farebných variácií, vyberáme takmer „all-black“ vyhotovenie s produktovým značením GAW-100B-1AER. Keďže ide o hodinky vybavené stopkami, osvetlením, luminiscenčnými ručičkami a ďalšími užitočnými funkciami, ocenia ich najmä aktívni chalani a páni.

Hodinky
Zdroj: Timestore.sk

Pánske hodinky Seiko SSB369P1

Pri japonských hodinkách zostávame aj v súvislosti s druhým nami vybraným modelom. Tentoraz však nejde o hodinky Casio, ale o ďalší japonský gigant Seiko. Počiatky tejto tradičnej spoločnosti siahajú do 19. storočia. Pod názvom Seiko ju však poznáme až od roku 1924, keď sa opätovne vzchopila po veľkom zemetrasení v oblasti Kantó. V súvislosti s hodinkami Seiko špeciálne upozorňujeme na pánsky model SSB369P1. Okrem dostupnej ceny nás na ňom zaujali tri dominantné chronografy na ciferníku, odolné Hardlex sklíčko a ľahučký a zároveň priedušný textilný remienok zelenej farby. Z nášho pohľadu ide o kvalitné hodinky, ktoré sú ideálne na každodenné nosenie.

Hodinky
Zdroj: Timestore.sk

Pánske hodinky Festina The Originals 20366/1

Aj v prípade nášho tretieho tipu nadviažeme na vyššie zmieňované G-Shocky. Tentoraz to však nebude japonskou značkou, ale podobne športovým modelom z dielne takpovediac švajčiarsko-španielskej značky Festina. Konkrétne máme na mysli pánske hodinky Festina The Originals 20366/1. Kvitujeme na nich najmä pevné oceľové puzdro s PVD povrchom, odolný gumový remienok a 24-hodinový subciferník. Táto kombinácia z nich robí ideálne športové hodinky pre pánov.

No a keď už hovoríme o značke Festina, nedá nám len tak pre zaujímavosť nespomenúť, ako vznikol jej názov. Ten je totiž odvodený z latinského výrazu festina lente, čo sa dá voľne preložiť ako ponáhľaj sa pomaly. Vcelku úsmevné a paradoxné, však?

Hodinky
Zdroj: Timestore.sk

Pánske hodinky Citizen Chronograph AN3625-07X

Pokračujeme chronografovými hodinkami. V tomto prípade však pôjde o podstatne elegantnejší model než pri tých doterajších. Vybrali sme ho z dielne ďalšej tradičnej japonskej značky, ktorou je Citizen.

Musíme uznať, že si nás získal najmä svojím vizuálom. Dominujú mu totiž zemité odtiene béžovej, krémovej, šedej a čiernej. Dá sa povedať, že tieto farby predurčujú pánske hodinky Citizen Chronograph AN3625-07X nielen na každodenné nosenie, ale aj pre milovníkov ležérneho štýlu.

Hodinky
Zdroj: Timestore.sk

Pánske hodinky Zeppelin 7642-5

Keď už sme sa začali hodinkami Citizen približovať k pánskej elegancii, plný priechod jej dáme modelom 7642-5 z portfólia renomovanej spoločnosti Zeppelin. Keďže ponuka tejto značky je plná leteckých hodiniek, resp. hodiniek, ktoré sú inšpirované letectvom a vzducholoďami, nič iné nebude platiť ani pri nami zvolenom kúsku.

Na potulky oblohou odkazuje nielen výraznou korunkou, ale aj pomerne veľkým analógovým ciferníkom a ľahko čitateľnými časovými údajmi. Mimochodom, disponuje aj luminiscenčnými ručičkami. Čo sa týka spomínanej elegancie, na tej mu azda najviac pridáva čierny remienok z ušľachtilej kože. Práve preto určite neurobíš krok vedľa, keď si tieto hodinky dáš aj k formálnejšiemu outfitu.

Hodinky
Zdroj: Timestore.sk

Pánske hodinky Swiss Military Hanowa 06-4316.04.007

Prierez kvalitných, no zároveň cenovo dostupných hodiniek pre pána ukončujeme rýdzo švajčiarskymi hodinkami. Tie nesmú chýbať v žiadnom zozname kvalitných hodiniek. Spomedzi nich sme vybrali model 06-4316.04.007 patriaci značke Swiss Military Hanowa.

Hodinky
Zdroj: Timestore.sk

Ako pri väčšine modelov z dielne spomínanej švajčiarskej spoločnosti, aj v prípade tohto sa snúbia prvky elegancie so športovejšími črtami. Konkrétne narážame na kombináciu chronografových budíkov, stopiek a koženého remienka. No a skutočnosť, že ide o náramne kvalitné hodinky za super cenu, len potvrdzuje odolné zafírové sklíčko.

Domov
Zdieľať
Diskusia