Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2021, 21:11
Čas čítania 0:53
Jakub Paulík

Donald Trump zvažuje kandidatúru do Bieleho domu. Chýba mu pomáhanie ľuďom, tvrdí

Donald Trump zvažuje kandidatúru do Bieleho domu. Chýba mu pomáhanie ľuďom, tvrdí
Zdroj: TASR/Michal Svítok
POLITIKA DONALD TRUMP
Uložiť Uložené

Exprezident Trump povedal, že jeho popularita stále rastie.

Bývalý prezident USA Donald Trump pre Fox News uviedol, že veľmi vážne zvažuje kandidatúru v roku 2024. Povedal tiež, že žiaden z amerických prezidentov nemal také dobré čísla ako on a jeho popularita sa vraj stále zvyšuje. Za hlavný dôvod považuje momentálne riadenie USA, ktoré kritizoval.

Moderátor Sean Hannity sa Trumpa spýtal, čo mu chýba z čias úradovania v Bielom dome. Exprezident sa nechal počuť, že sa mu najviac cnie za pomáhaním ľuďom. Podľa jeho názoru dokázal Američanom pomôcť viac než ktorýkoľvek iný prezident.

Začiatkom roka Donalda Trumpa na jeho mieste nahradil demokratický kandidát Joe Biden, ktorý sa stal 46. prezidentom USA. Vo svojich 77 rokoch je najstarším prezidentom v histórii Spojených štátov amerických. Po jeho boku stojí Kamala Harrisová ako prvá žena vo funkcii viceprezidentky.

Odporúčané
Koľko rokov väzenia hrozí Donaldovi Trumpovi po razii FBI? Vysvetľujeme škandál, pre ktorý extrémisti volajú po občianskej vojne Koľko rokov väzenia hrozí Donaldovi Trumpovi po razii FBI? Vysvetľujeme škandál, pre ktorý extrémisti volajú po občianskej vojne 19. augusta 2022, 12:30

Donald Trump musel Biely dom opustiť napriek tomu, že výsledky volieb dlhodobo označoval za sfalšované. Najvyšší súd USA však žalobu štátu Texas, ktorý žiadal o anulovanie výsledkov, v decembri minulého roka zamietol.

Trump svoju možnú kandidatúru naznačil ešte koncom minulého roka. Počas večierka v Bielom dome svojim priaznivcom oznámil, že sa uvidia o ďalšie štyri roky. Nezabudol spomenúť ani to, že to bol práve on, kto vyhral voľby, a že ich bude vždy považovať za zmanipulované.

Odporúčané
Joe Biden – Čo vieme o novom prezidentovi USA? Joe Biden – Čo vieme o novom prezidentovi USA? 7. novembra 2020, 18:06
Domov
Zdieľať
Diskusia