Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Daniel Mikolášik
16. apríla 2021, 19:27
Čas čítania 0:34

Zomrela herečka Helen McCrory, známa ako Malfoyova matka z Harryho Pottera či hviezda Peaky Blinders

Kategória:
Filmy a Seriály
Uložiť Uložené
Zomrela herečka Helen McCrory, známa ako Malfoyova matka z Harryho Pottera či hviezda Peaky Blinders
Zdroj: BBC

Svojich blízkych navždy opustila vo veku 52 rokov po boji s rakovinou.

Známa britská herečka Helen Elizabeth McCrory zomrela vo veku 52 rokov, informuje The Guardian. Jej úmrtie potvrdil jej manžel, známy herec Damian Lewis, prostredníctvom príspevku na Twitteri. Svet navždy opustila v pokoji doma v kruhu svojich blízkych po boji s rakovinou, ktorú strážila v tajnosti pred verejnosťou.

„So zlomeným srdcom vám oznamujem, že po hrdinskom boji s rakovinou zomrela krásna a silná žena Helen McCrory,“ napísal Lewis v oznámení. „Zomrela tak, ako žila. Nebojácne. Bože, ako ju milujeme, a vieme, akí sme neskutočne vďační, že bola súčasťou našich životov,“ dodal a za všetko jej poďakoval.

Široká verejnosť ju poznala predovšetkým vďaka role Malfoyovej matky Narcissy z filmovej série Harry Potter či z úspešného seriálu Peaky Blinders, kde si zahrala Polly Gray. Známa však bola aj vďaka filmom ako Kráľovná z roku 2006 či The Special Relationship z roku 2010.

Helen McCrory
Zdroj: Warner Bros., BBC One
Domov
Zdieľať
Diskusia