Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. apríla 2021, 20:57
Čas čítania 0:42
Adam Novosad

Popradčanka od leta 2020 kradla peniaze z cudzieho bytu. Vchádzala dnu a bankovky vyťahovala priamo z peňaženky majiteľky

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Ženu polícia zadržala, ale stíhaná bude na slobode. Hrozí jej až päťročné väzenie.

Policajti z Popradu sa nestačili čudovať, keď odhalili dlhotrvajúci zločin 31-ročnej ženy z Popradu. V mestskej časti Kvetnica niekoľko mesiacov bez povolenia vstupovala do cudzieho bytu a postupne si z neho odnášala peniaze. 

Problémom počas vysokej inflácie môžu byť práve rozpočty, ktoré zaťažuje až príliš veľa dlhov a úverov.
Problémom počas vysokej inflácie môžu byť práve rozpočty, ktoré zaťažuje až príliš veľa dlhov a úverov. Zdroj: PxHere

Žena mala k dispozícii pravý kľúč od bytu bez toho, aby o tom jeho majiteľka vedela. Od leta minulého roku do apríla tohto roku vďaka nemu pravidelne vstupovala do obytných priestorov, kde si vždy z peňaženky majiteľky bytu vzala peniaze. Polícia však neobjasnila, odkiaľ mala žena kľúč od bytu a či bola v rodinnom či priateľskom vzťahu s majiteľkou.

Odporúčané
Gyimesi je ako diverzant platený za rozoštvávanie Slovákov a Maďarov, vyhlásil Klus. Toho by vraj v Maďarsku vysmiali Gyimesi je ako diverzant platený za rozoštvávanie Slovákov a Maďarov, vyhlásil Klus. Toho by vraj v Maďarsku vysmiali 12. apríla 2021, 10:42

Svoj čin nepáchala plánovite a pravidelne, ale do bytu sa vracala vždy náhodne, zrejme v situácii, keď mala informácie, že majiteľka práve nie je doma. Bez špecifického vzoru si vyberala časy aj dátumy, keď vnikala dovnútra. 

Za obdobie, počas ktorého kradla, odcudzila majiteľke hotovosť v celkovej výške 670 eur. Policajti napokon krádež ženy odhalili, zadržali ju a umiestnili do cely policajného zaistenia. Stíhať ju však budú na slobode. „Ak sa obvinenej žene vina preukáže, hrozí jej trest odňatia slobody na jeden až päť rokov,“ vysvetlila hovorkyňa polície Jana Ligdayová.

Domov
Zdieľať
Diskusia