Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2021, 15:02
Čas čítania 0:33
Daniel Mikolášik

Ďalšia záhadná smrť v bratislavskom prístave. Polícia pri brehu Dunaja objavila telo neznámeho muža

NEWS BRATISLAVA SMRŤ
Uložiť Uložené

Telo našli medzi kovovou konštrukciou a brehom Dunaja.

V areáli bratislavského prístavu pri Dunaji našli v sobotu telo neznámeho muža. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Bratislave Michal Szeiff.

„V areáli prístavu medzi kovovou konštrukciou a brehom bolo spozorované nehybné telo muža doposiaľ neznámej totožnosti,“ uvádza polícia.

Odporúčané
Žiadny útok, ale zlyhanie srdca. Viola Macáková zomrela v dôsledku tukovej embólie, mnohokrát pri Dunaji spadla Žiadny útok, ale zlyhanie srdca. Viola Macáková zomrela v dôsledku tukovej embólie, mnohokrát pri Dunaji spadla 25. februára 2021, 17:31


Nález oznámili krátko pred 11.00 h na linke 158. Telo sa našlo medzi kovovou konštrukciou a brehom Dunaja. „Prípadom sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II,“ doplnil Szeiff. Bližšie informácie sú predmetom vyšetrovania.

Koncom februára po viac ako roku ukončili vyšetrovanie smrti učiteľky Violy Macákovej. Aj tá zomrela za záhadných okolností v bratislavskom prístave. Stalo sa to ešte v novembri 2019.

Pôvodné správy hovorili o možnom znásilnení a bitke, no tieto dohady znalec vylúčil. Výsledok vyšetrovania znie, že Viola zomrela na zlyhanie srdca v dôsledku tukovej embólie. Mladá žena podľa vyšetrovania mnohokrát spadla a mala aj pomliaždené tkanivo na chrbte či nohách.

Domov
Zdieľať
Diskusia