Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2021, 12:34
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Natáčanie 2. série Zaklínača sa konečne skončilo. Ohlásenie premiéry na Netflixe sprevádza aj prvý teaser trailer

Natáčanie 2. série Zaklínača sa konečne skončilo. Ohlásenie premiéry na Netflixe sprevádza aj prvý teaser trailer
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Netflix ukázal prvé teaser zábery z natáčania 2. série Zaklínača.

Druhú sériu Zaklínača začali natáčať vo februári 2020. V dôsledku covidu sa však práca zastavila na päť mesiacov, pričom natáčanie pokračovalo od augusta až do 1. apríla. Tvorcovia sa ešte museli vyrovnať s dvojtýždňovou pauzou v dôsledku pozitívnych testov a následne aj so zranením Henryho Cavilla. 

Odporúčané
Antonín Tripes: Vývoj mojej hry bol ťažší ako Witcher 3. O bugoch vieme aj rok pred vydaním, no nestíhame ich opraviť (Rozhovor) Antonín Tripes: Vývoj mojej hry bol ťažší ako Witcher 3. O bugoch vieme aj rok pred vydaním, no nestíhame ich opraviť (Rozhovor) 2. apríla 2021, 14:30

Po viac ako roku sa teda kamery definitívne vypli a 2. séria smeruje do postprodukcie, kde sa budú dokončovať vizuálne efekty, zvuk, prebehne strih a podobne.

Netflix v peknom videu, ktoré zobrazuje natáčanie, prezrádza, že niekedy nakrúcali aj s tromi rôznymi štábmi súčasne. Kamery bežali v 15 rôznych krajinách a na natáčaní sa zúčastnilo 89 hercov a vyše 1 200 členov štábu. Vzhľadom na pandemickú situáciu ide o obdivuhodné čísla.

Domov
Zdieľať
Diskusia