Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2021, 21:34
Čas čítania 0:51
Viktor Kniš

Justin Bieber rozširuje album Justice o nálož nových skladieb. Hosťujú Quavo, Jaden aj Lil Uzi Vert

Justin Bieber rozširuje album Justice o nálož nových skladieb. Hosťujú Quavo, Jaden aj Lil Uzi Vert
Zdroj: Jeff Kravitz/Getty Images
OSOBNOSTI JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Biebs veľmi dobre vie, že jeho fanúšikovia dokážu oceniť kvantitu. Vydáva preto album Justice v deluxe verzii.

Justin Bieber vydáva deluxe verziu albumu Justice. Z pôvodných 16 skladieb spravil 22 a pridal aj viacero exkluzívnych hostí, ako Quavo, Jaden, DaBaby alebo Lil Uzi Vert. Zjavne tieto mená nevytiahol už v pôvodnej verzii dôležitého štúdiového projektu, aby si overil, či majú fanúšikovia ešte vždy záujem skôr o jeho meno ako o samotných hostí. 

Celému pozitívne naladenému projektu tak dodáva Bieber trochu inú atmosféru a hlavne viac rapu. Vybral si však hostí, ktorí majú blízko k melodickému prejavu, a preto ide o plynulý predel medzi klasickou a deluxe verziou. 

Odporúčané
10-ročného slovenského basgitaristu sleduje aj Justin Timberlake. Zahral si s hviezdami americkej R&B 10-ročného slovenského basgitaristu sleduje aj Justin Timberlake. Zahral si s hviezdami americkej R&B 25. marca 2021, 9:30

Justin Bieber už pred časom vysvetlil, že projekt vznikol zo spolupatričnosti v ťažkých časoch pandémie, keď ľudia bojujú aj proti výrazne zhoršenému duševnému stavu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia