Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti BIS audio
25. marca 2021, 12:45
Čas čítania 3:02
Sponzorovaný obsah

S týmito playlistmi a párty módom reproduktorov Denon Home ukončíš domácu rutinu

S týmito playlistmi a párty módom reproduktorov Denon Home ukončíš domácu rutinu
Zdroj: Denon
HUDBA HUDBA
Uložiť Uložené

Reproduktory ovládaš cez mobil aj hlasom a jednoducho s nimi vytvoríš aj domáce kino.

Práca, cvičenie, varenie alebo akákoľvek iná činnosť – všetko ide lepšie, keď si k tomu pustíš správnu hudbu. Len čo sa ozýva z poriadnej zvukovej zostavy, tvoje obľúbené pesničky sú zrazu úplne iné. V spolupráci s BIS audio sme pre teba našli niekoľko playlistov, ktoré ti spríjemnia chvíle strávené doma. No ak chceš, aby ti hudba zaplnila doslova celý domov, treba si ich pustiť na poriadnych reprákoch. 

Môžeš počúvať berlínske techno či najlepší súčasný rap, no ak to počúvaš z takzvaných šuštibúdok, teda nie úplne kvalitných reproduktorov, hudba stráca zmysel. Nosiť slúchadlá nemusí byť úplne pohodlné, a keď beháš hore-dole po dome, reproduktor v izbe ti stačiť nemusí. 

denon, Denon Home 350, reproduktor, hudba
Zdroj: Denon

Ozvuč celý dom reproduktormi Denon Home

S Denon Home sa bude rozliehať hudba celým domovom. Ide o sériu bezdrôtových reproduktorov, ktoré majú integrovaný zosilňovač, vďaka čomu ozvučia malú aj veľkú domácnosť. Ťahúňmi tejto série je stredný reproduktor Denon Home 250 a jeho väčší brat Denon Home 350. Oba tieto reproduktory ovládaš cez mobil aj hlasom vďaka funkcii Google Asistent či Amazon Alexa. Hlasitosť či výber streamovacej služby alebo internetového rádia dokážeš na reproduktoroch ovládať aj bez použitia mobilu. 

Viac o Denon Home
denon, Denon Home 350, reproduktor, hudba
Zdroj: Denon

Okrem toho môžeš spárovať dva rovnaké modely a mať z nich stereo. Spárovať sa dá aj Denon Home 250 s 350, prípadne s inými reproduktormi s podporou technológie HEOS a vytvoríš tak multiroom. Multiroom je funkcia, s ktorou vzájomne prepojené reproduktory zaplnia hudbou celý tvoj domov. Dokonalá synchronizácia v aplikácii Heos vytvára takzvaný párty mód – obľúbenú pesničku si niekto môže užívať v kuchyni a ty v obývačke. Zároveň však môže znieť v každej miestnosti iná hudba. Reproduktory Denon Home poslúžia nielen pri počúvaní hudby – ak ich prepojíš so soundbarom Denon, vznikne ti aj dokonalé domáce kino.

Pri kúpe Denon Home 250 alebo 350 teraz platí akcia – pri kúpe druhého rovnakého modelu máš naň zľavu 20 %. 

Denon Home 250 

  • Odborne vyladený digitálny signál bez straty pri pripojení cez bluetooth
  • Vybavený dvomi 4“ nízkotónovými a dvomi výškovými meničmi napájanými štvorkanálovým zosilňovačom triedy D
  • Hlboké tóny posilňuje aj 5,25-palcový pasívny basový žiarič
  • Do troch tlačidiel rýchlych volieb je možné priradiť obľúbené internetové rádiá
  • Pripojenie aj káblovo cez štandardný konektor RJ-45
  • Vstup USB umožňuje priame pripojenie pamäťových médií na prehrávanie hudby
Chcem Denon Home 250

Denon Home 350 

  • Najvýkonnejší zástupca série Denon Home 
  • Trojpásmový stereosystém s možnosťou spárovania s ďalším modelom alebo subwooferom 
  • Možnosť pripojiť soundbar Denon DHT-S716H a s pridaným subwooferom DSW-1H a vytvoriť plnohodnotný 5,1-zvukový systém na domáce kino 
  • Stereo konfigurácia Home 350 je tvorená šiestimi meničmi: dvomi výškovými s priemerom 19 mm, dvomi 50 mm stredotónovými a dvomi 165 mm basovými meničmi
  • Disponuje 6 tlačidlami rýchlych volieb, kde si môžeš nakonfigurovať streamovacie služby alebo internetové rádiá 
  • Možnosť pripojiť do siete káblovo ako pri Denon Home 250
Chcem Denon Home 350
Reproduktor Denon Home 250 a 350 ľahko ovládaš cez aplikáciu
Reproduktor Denon Home 250 a 350 ľahko ovládaš cez aplikáciu Zdroj: Denon

Objav ďalšie produkty z radu Denon Home

Medzi produktmi Denon Home nájdeš spomínaný Denon Home Soundbar 550, ktorý poteší hlavne nadšencov filmov. Ponúka ti 3D zvuk vďaka Dolby ATMOS a DTS: X. Ľahko ho spáruješ s ostatnými produktmi Denon Home a počúvaš tak hudbu kdekoľvek v dome. Pod televízorom nezaberie veľa miesta, ovládaš ho pohybmi rúk a funguje s každým televízorom

Najmenší, no nie menej výkonný je Denon Home 150, ktorý predstavuje kompaktný reproduktor na prehrávanie hudby kdekoľvek v dome. Rovnako sa dá spárovať aj s ostatnými modelmi z radu Denon Home. Vďaka povrchovej úprave odolnej voči vode a znečisteniu sa stane tvojím spoločníkom pri varení alebo na karaoke v sprche. 

Reproduktory Denon Home

Playlisty, ktoré ti budú robiť spoločnosť 

Repráky bez hudby by boli ako posteľ bez matraca. Ako sme sľúbili, podelíme sa s tebou o tipy na playlisty, ktoré ti budú robiť spoločnosť pri rôznych činnostiach, ktoré sa teraz presunuli do našich domovov. 

home office, práca, laptop, muž
Zdroj: Unsplash/Yasmina H

Práca z domu s ideálnou hudobnou kulisou 

Ak patríš k tým, ktorí sa nevedia sústrediť pri hudbe, ktorá má slová, máme tu pre teba ideálny playlist. Dobrý ambient ťa nebude rušiť pri práci a zároveň prehluší dupot susedových detí. 

Možno potrebuješ niečo rozbehnutejšie, čo tvoje pracovné ráno nakopne lepšie ako dvojité espresso. V tom prípade ti určite pomôže tento playlist plný elektronických žánrov od drum & bass až po house.


Možno popri práci stíhaš vnímať aj slová pesničiek, v tom prípade môžeš počas svojej pracovnej rutiny objavovať novú hudbu s týmto playlistom. 

Zdvihneš sa spoza pracovného stola a konečne si ideš uvariť nejakú dobrú večeru či obed? Zabudni na všetky pracovné povinnosti s týmto hudobným výberom, vďaka ktorému ovládneš celú kuchyňu, a to nielen omamnými vôňami.

Ideálnym a nevyhnutným spôsobom, ako zabudnúť, že si za rovnakým stolom pred niekoľkými minútami pracoval, je cvičenie. Nehovoriac o potrebe rozhýbať sa, keďže vychádzka do obchodu nestačí. Ak ťa motivuje k lepším výkonom elektronická hudba, tento playlist je ako stvorený pre teba. 

Nezabudni ani na poriadny strečing, pri ktorom ti pomôže vydýchnuť tento kandidát. 

Domov
Zdieľať
Diskusia