Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2021, 21:34
Čas čítania 0:34
Viktor Kniš

Emily Ratajkowski na Instagrame zverejnila fotku v okamihu kontrakcií počas pôrodu

OSOBNOSTI EMILY RATAJKOWSKI
Uložiť Uložené

Známa modelka svojím tehotenstvom aj pôrodom búra hneď niekoľko stereotypov a otvára témy, ktoré za normálnych okolností zostávajú tabu.

Populárna modelka Emily Ratajkowski zdieľa na Instagrame fotografie, aké za normálnych okolností na sociálnej sieti neuvidíš. Rozhodla sa zverejniť značnú časť svojho súkromia prostredníctvnom snímok počas pôrodu. Nechala sa odfotiť pri prvých kontrakciách, ale aj krátko po pôrode a následne s dieťaťom, ktoré má len pár minút. 

Ratajkowski krátko po zverejnení fotiek vypla možnosť komentovať ich, napriek tomu však príspevok z Instagramu nestiahla.

Modelka už od začiatku tehotenstva nepristupovala k zdieľaniu obsahu ako klasická mamička, ktorá zobrazuje len prirodzenú radosť a k rodičovstvu sa stavia čelom, ale dokonca zverejňovala aj podrobnosti o tom, ako chce potomka menom Sylvester Apollo vychovávať. Napríklad prezradila, že svoje pohlavie si bude môcť dieťa vybrať, keď dovŕši vek 18 rokov. 

Odporúčané
Emily Ratajkowski tvrdí, že pohlavie svojho dieťaťa sa dozvie, až keď dovŕši 18 rokov Emily Ratajkowski tvrdí, že pohlavie svojho dieťaťa sa dozvie, až keď dovŕši 18 rokov 27. októbra 2020, 23:12

Ešte počas tehotenstva stihla pracovitá mama nafotiť aj profesionálne fotografie s cieľom zvýrazniť krásu ženského tela tesne pred pôrodom. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Emily Ratajkowski (@emrata)

Domov
Zdieľať
Diskusia