Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2021, 17:20
Čas čítania 1:16
Tímea Krauszová

Emily Ratajkowski ohúrila ďalšími nahými fotkami: Svoje bruško vystavuje na obdiv a pripomína, že ženy sú sexi aj v tehotenstve

NEWS EMILY RATAJKOWSKI
Uložiť Uložené

Modelka, podnikateľka, návrhárka, spisovateľka a čoskoro už aj mamička sa rozhodla podeliť o tehotenské fotenie na svojom Instagrame, aby ho mala plne pod kontrolou.

Emily Ratajkowski najskôr šokovala internet, keď prehovorila o sexuálnom násilí. Vzápätí sa rozhodla otvorene ukazovať svoje tehotenstvo, ale inak, než je u hviezd jej kalibru zvykom. Žiadne štýlové titulky magazínov sa nekonali, miesto toho o príprave na materstvo a zmenách svojho tela píše (a najmä ich ukazuje) na svojom Instagrame.

Telo vystavuje na obdiv

Modelka, podnikateľka, návrhárka, spisovateľka a čoskoro už aj mamička sa pochválila novými fotkami na Instagrame. Zachytávajú jej tehotenské krivky v plnej kráse, bez hanby a bez schovávania. Zábery sú rovnako sexy a ženské ako jej fotky spred obdobia tehotenstva a pri pohľade na ňu nám padá sánka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Na začiatku tehotenstva napísala aj esej, v ktorej okrem iného otvorene prezradila, že v mladosti zažila sexuálne násilie. V úprimnej eseji, ktorú napísala pre New York Magazine, hovorí nielen o tom, čo sa stalo, ako sa po tejto udalosti pozviechala a ako jej fotografie navždy pripomínajú osudnú noc. Hľadá v nej odpoveď na otázku: Kedy modelka vlastní obraz o sebe samej?

Odporúčané
Emily Ratajkowski odhalila, že ju pred 8 rokmi zneužil fotograf: Jeho prsty boli zrazu vo mne Emily Ratajkowski odhalila, že ju pred 8 rokmi zneužil fotograf: Jeho prsty boli zrazu vo mne 15. septembra 2020, 18:31

Odvtedy svoj imidž drží pevne v rukách a samostatne rozhoduje o tom, ako sa bude prezentovať. Je to zjavné práve na tom, akým spôsobom dovoľuje ľuďom nahliadnuť do prežívania svojho tehotenstva.

S rastúcim bruškom sa nezahaľuje viac a neoblieka inak, nenakúpila si tehotenské oblečenie, aby prispôsobila štýl obliekania svojmu novému telu. Jednoducho svoje hodvábne blúzky rozopína, naďalej si oblieka svoje voľné saká či obľúbené topánky, nebojí sa ani outfitov, ktoré zvýrazňujú nové krivky.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Je naďalej sama sebou, so svojím štýlom obliekania a so svojou charizmou. Nebojí sa byť sexi a ľuďom svojimi fotkami pripomína, že ženy si nemusia vyberať medzi tým, či budú matkami, alebo budú príťažlivé. Nevylučuje sa to.

Ratajkowski čoskoro porodí svoje prvé dieťa, zároveň vydáva zbierku esejí s názvom My Body (Moje telo). Jej najnovšie tehotenské portréty nafotila v útulnej atmosfére svojho domu, zábery pripravila Renell Medrano. Vogue tento jej krok označuje za hlasný prejav ženy, ktorá prechádza verejným tehotenstvom, no pravidlá si diktuje sama.

Domov
Zdieľať
Diskusia