Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2021, 7:58
Čas čítania 1:22
Daniel Mikolášik

6ix9ine si homofóbnym žartom uťahoval z Lil Nas X-a. Vtipkoval, že raper sa teší z análneho testu na COVID-19

HUDBA 6IX9INE HOMOFÓBIA LIL NAS X
Uložiť Uložené

Autor hitu Old Town Road na to reagoval svojsky, a to údajnými správami od Tekashiho, ktorými len pred nedávnom inicioval spoločné stretnutie.

Po tom, čo 6ix9ine na jeseň 2020 vydal posledný sólový album s názvom TattleTales, sa na niekoľko mesiacov odmlčal a zmizol zo sociálnych sietí. Prednedávnom však začal byť opäť veľmi aktívny na Instagrame. Vrátil sa vo veľkom štýle, pričom stihol započať spor s raperom Meek Millom, vydať skladbu s názvom ZAZA či obuť sa do mnohých rapových kolegov.

Nedávno sa dúhový raper dokonca pripomenul homofóbnym žartom na adresu mladého rapera Lil Nas X-a, známeho aj vďaka hitu Old Town Road. Ten sa od začiatku svojej kariéry nijako netají svojou homosexuálnou orientáciou, z čoho si tentokrát Tekashi urobil nemiestnu srandu.

Odporúčané
6ix9ine: Som ako Joker, ktorého chceš nenávidieť, ale miluješ ho 6ix9ine: Som ako Joker, ktorého chceš nenávidieť, ale miluješ ho 23. februára 2021, 12:54

DJ Akademiks pridal na Instagram snímku obrazovky z článku bulvárneho denníka New York Post, ktorý hovoril o tom, že Čína pre cudzincov zavádza povinné testovanie na koronavírus prostredníctvom análneho výteru. Príspevok 6ix9ine okomentoval slovami „Lil Nas X vstúpil do chatu“.

Domov
Zdieľať
Diskusia