Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2021, 18:23
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

Luca je pixarovský animák odohrávajúci sa na slnečnej talianskej pláži. V krásnom traileri sa hlavný hrdina mení na vodnú bytosť

FILMY A SERIÁLY LUCA
Uložiť Uložené

Sleduj prvý teaser trailer pre pixarovku Luca.

Disneyho animovaného štúdio Pixar nás naposledy uchvátilo s filmom Soul len pred 2 mesiacmi. Už o pár mesiacov nás však čaká ich ďalšie veľdielo. Ide o nový, originálny animák s názvom Luca. Pôjde o celovečerný režijný debut 50-ročného Taliana menom Enrico Casarosa. Ten pre Pixar natočil už kraťas La Luna. Pre film Luca využil spomienky na svoje detstvo a život na talianskej riviére, ktoré okorenil fantasy prvkami.

Odporúčané
Ejakulát na tvári herečky vytvorili z krémovej polievky. 10 erotických scén a pozadie ich natáčania Ejakulát na tvári herečky vytvorili z krémovej polievky. 10 erotických scén a pozadie ich natáčania 22. februára 2021, 15:30

Dve hlavné postavy, tínedžeri Scorfano (Jack Dylan Grazer) a Luca (Jacob Trembley) sú totiž vodnými príšerami, ktoré túžia spoznať svet nad morom. Na súši dokážu vyzerať ako obyčajní chlapci, no akonáhle sa dotknú vody, stanú sa z nich morské bytosti. Pôsobia nevinne a nechcú nikomu ublížiť, no okolitý svet je krutý a zrejme ich bude chcieť uloviť.

Domov
Zdieľať
Diskusia