Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Hyundai.
10. marca 2021, 15:03
Čas čítania 2:00
Sponzorovaný obsah

Nekupuj ojazdené. Nový Hyundai i20 a i30 máš teraz s nízkymi splátkami a parádnym balíkom výhod

TECH
Uložiť Uložené

Dostaneš výhodné financovanie, súpravu zimných pneumatík zadarmo a uhradia ti aj poplatok za prihlásenie vozidla.

Vlaky, autobusy aj mestská hromadná doprava začínajú byť pre teba limitujúce? Plánovanie výletov sa bez auta komplikuje a v prípade, že rozmýšľaš nad rodinou, je tento dopravný prostriedok nevyhnutný. Ak chceš radšej investovať do nového auta a mať istotu, že ho nebudeš musieť dávať do opravy každého pol roka, COOL výhody od automobilky Hyundai ťa určite potešia. 

Prezeraj ponuku vozidiel Hyundai
Hyundai, auto, hyundai i20, hyundai i30, hyundai i20 N Line
Zdroj: Hyundai

Hyundai v auguste 2020 predstavil svoj nový modernizovaný modelový rad i30 a v októbri aj novú generáciu modelu i20. Dvojicu obľúbených modelov značky doplnila novinka i20 N Line. Ide o verziu i20 s dynamickejším interiérom aj exteriérom, vďaka čomu sa budeš počas jazdy cítiť takmer ako v pretekárskom aute. 

Športový dizajn a efektívny výkon 

Pri dizajne nového modelu i20 N Line nemožno poprieť inšpiráciu športovými vozidlami značky Hyundai. Nasvedčuje tomu predný nárazník s kaskádovou maskou, rovnako aj zadná časť karosérie, kde nájdeme nárazník s difúzorom, ktorý navyše zlepšuje aerodynamiku. Športový vzhľad sa nachádza ukrytý aj v detailoch interiéru. Umocňujú ho čisté línie, kovové detaily a červené akcenty. Môžeš sa tešiť na kožený volant a kovové pedále s gumovými protišmykovými prvkami, čo sa odrazí aj na zážitku z jazdy. 

Hyundai, auto, hyundai i20, hyundai i30, hyundai i20 N Line
Zdroj: Hyundai

Prejdime však od dizajnu k jazdným vlastnostiam. Motory, ktoré nájdeš v ponuke pre model i20 N Line, poskytujú slušný výkon až do 120 koní bez zníženia efektívnosti. Motor 1.0 T-GDi ponúka v kombinácii s vyladeným podvozkom dynamickú jazdu a výraznú úsporu paliva, a to všetko vďaka inovatívnej inteligentnej manuálnej prevodovke. 

Auto manažuješ cez aplikáciu

Dizajn a výkonnosť spájajú prvky konektivity, ktoré udržia tvoju sústredenosť na cestách. Na požiadanie si môžeš do auta pridať stredovú 10,25‘‘ obrazovku, ktorá obsahuje 3D navigáciu, médiá a prvky konektivity vrátane služieb Apple CarPlay a Android Auto. K dispozícii máš aj 8“ dotykovú obrazovku, ktorá poskytuje zrkadlenie smartfónu. 

Hyundai, auto, hyundai i20, hyundai i30, hyundai i20 N Line
Zdroj: Hyundai

So službou bluelink môžeš odomykať aj zamykať svoje auto na diaľku cez telefón, prípadne ti ho pomôže nájsť, ak si zabudol, kde parkuješ. Aplikácia ti v prípade pokusu o vniknutie do vozidla odošle výstrahu. V aplikácii nájdeš všetky dôležité informácie o stave svojho auta. Stačí pár kliknutí a vieš, koľko paliva máš v nádrži, aký tlak je v pneumatikách alebo či si dobre zatvoril kufor. V spolupráci s navigáciou ti pomôže s plánovaním cesty a bude ťa navigovať do cieľa aj po zaparkovaní auta. 

Hyundai, auto, hyundai i20, hyundai i30, hyundai i20 N Line
Zdroj: Hyundai

Ďalšie prvky, ktoré nájdeš v modeli i20 N Line: 

  • náladové režimy podsvietenia v interiéri
  • senzory na cúvanie a kamera už v základe
  • Hyundai SmartSense – komplexný balík bezpečnosti 
Viac o i20 N Line

Modely i20 a i30 s COOL výhodami

Vybrané skladové modely i20 a i30 od značky Hyundai teraz získaš s COOL výhodami oveľa výhodnejšie a dostaneš k nim aj ďalšie benefity. V rámci financovania cez paušál ReFresh máš nové vozidlo za nízku mesačnú splátku a po troch rokoch si vozidlo môžeš vymeniť za nové. 

Hyundai, auto, hyundai i20, hyundai i30, hyundai i20 N Line
Zdroj: Hyundai

Čo získaš s COOL výhodami? 

  • 5-ročnú záruku na nové auto bez obmedzenia najazdených kilometrov
  • bonus až do výšky 1 800 €
  • kompletnú súpravu štyroch zimných pneumatík úplne zadarmo
  • Hyundai ti uhradí celý registračný poplatok pri prihlásení nového vozidla
  • vyberáš si z ponuky flexibilného financovania na splátky bez navýšenia
  • nemusíš čakať – vozidlá sú na sklade a všetko vybavíš pohodlne cez internet alebo cez telefón
Získaj cool výhody
Domov
Zdieľať
Diskusia