Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2021, 12:17
Čas čítania 0:34
Tímea Krauszová

Boris Kollár: Hlasovanie o núdzovom stave bude veľmi tesné, plán B zatiaľ nemáme

NEWS BORIS KOLLÁR KORONAVÍRUS SLOVENSKO MAREK KRAJČÍ SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Lídri koalície hovoria aj o Krajčího demisii.

Podľa Borisa Kollára bude nadchádzajúce hlasovanie o núdzovom stave tesné. Pred dnešným stretnutím s prezidentkou Zuzanou Čaputovou a premiérom Igorom Matovičom povedal, že bude zrejme problém na zajtrajšie hlasovanie dostať dostatočný počet koaličných poslancov.

Hlasovanie bude tesnotka

„Budeme mať asi problém dať 76 koaličných poslancov, takže budeme to naozaj počítať a keď to vyjde, tak to bude naozaj veľmi tesné,“ povedal dnes Kollár. Mnohí poslanci sú totiž chorí a v karanténe. Keby sa núdzový stav nepodarilo schváliť, budú hľadať iné riešenie, ale plán B zatiaľ nemajú. Rátajú s tým, že poslancov príde dosť.

Kollár okrem toho potvrdil, že štyria koaliční lídri už hovorili aj o Krajčího demisii. Nepovedal však, či je táto možnosť reálna a tému neotvorili ani na koaličnej rade. Podľa Kollára sa má rozhodnúť Igor Matovič. „Všetko je na pleciach pána premiéra, keď sa rozhodne áno, tak áno, keď sa rozhodne nie, tak nie.“

Odporúčané
Mikas obraňuje právo nakazených ísť si nakúpiť potraviny s respirátorom. Generálny prokurátor to považuje za protizákonné Mikas obraňuje právo nakazených ísť si nakúpiť potraviny s respirátorom. Generálny prokurátor to považuje za protizákonné 23. februára 2021, 11:00
Domov
Zdieľať
Diskusia