Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2021, 14:57
Čas čítania 0:27
Jakub Paulík

Na Facebookovom účte Denisy Sakovej uverejnili jej „omladnutú verziu“. Zabudli však zmazať pôvodnú

POLITIKA
Uložiť Uložené

Administrátor stránky Denisy Sakovej chcel zo záberu političky vyťažiť maximum.

Správca facebookovej stránky Denisy Sakovej uverejnil fotografiu, na ktorej pôsobí výrazne mlado. Bývalá ministerka vnútra má 44 rokov a mnohí jej fanúšikovia v komentároch častokrát upozorňujú na to, že na svoj vek vyzerá fantasticky.

Odporúčané
Robert Kaliňák pre REFRESHER: Pellegrinimu nevidím do hlavy ale snaha bratríčkovať sa so SaS alebo Borisom Kollárom... Robert Kaliňák pre REFRESHER: Pellegrinimu nevidím do hlavy ale snaha bratríčkovať sa so SaS alebo Borisom Kollárom... 1. februára 2021, 18:49

Sledovateľka satirickej stránky Zomri si však všimla, že minimálne v prípade jednej z fotografií na jej sociálnej sieti sa s výzorom političky niekto vyhral v aplikácii na úpravu snímky. Administrátor ale spravil chybu, pretože pôvodný záber Sakovej nezmazal, a tak internetom začala kolovať pôvodná aj upravená verzia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia