Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2021, 8:53
Čas čítania 0:59
Viktor Kniš

MAPA: Covid automat sa dnes opäť mení. V akom okrese sa nachádzaš a aké opatrenia pre teba platia?

ZDRAVIE COVID AUTOMAT SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Platnosť negatívneho testu na ochorenie COVID-19 v zamestnaní je pri čiernych a bordových okresoch sedem, v červených 14 a v ružových 21 dní.

Na Slovensku je aktuálne 19 okresov, kde je najväčšie riziko šírenia ochorenia COVID-19.

Medzi čierne okresy vo štvrtom stupni varovania patria: Bánovce nad Bebravou, Detva, Dunajská Streda, Galanta, Hlohovec, Ilava, Martin, Nitra, Nové Mesto nad Váhom, Partizánske, Piešťany, Revúca, Rožňava, Šaľa, Snina, Trnava, Žiar nad Hronom, Zlaté Moravce a Zvolen. Vláda SR na svojom stredajšom online rokovaní schválila v rámci COVID automatu rozdelenie okresov podľa aktuálnej rizikovosti s účinnosťou od pondelka.

Odporúčané
Nedeľný komentár: Fico už bráni aj Bödöra, lopatu po Sulíkovi preberá Remišová Nedeľný komentár: Fico už bráni aj Bödöra, lopatu po Sulíkovi preberá Remišová 21. februára 2021, 17:00


V treťom stupni - bordovom - je najviac okresov. Ide o okresy: Banská Bystrica, Banská Štiavnica, Bratislava I - V, Brezno, Bytča, Dolný Kubín, Gelnica, Humenné, Kežmarok, Komárno, Košice I - IV, Košice-okolie, Krupina, Levice, Levoča, Malacky, Medzilaborce, Michalovce, Myjava, Námestovo, Nové Zámky, Pezinok, Poprad, Považská Bystrica, Prešov, Prievidza, Púchov, Rimavská Sobota, Ružomberok, Senec, Senica, Skalica, Sobrance, Spišská Nová Ves, Topoľčany, Trebišov, Trenčín, Turčianske Teplice, Tvrdošín, Veľký Krtíš, Vranov nad Topľou, Žarnovica a Žilina.

Domov
Zdieľať
Diskusia