Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2021, 20:32
Čas čítania 1:04
Lukáš Čelka

Dve ženy na Floride sa prezliekli za starenky, len aby sa mohli predbehnúť v poradovníku na vakcínu: Skončili v putách

NEWS
Uložiť Uložené

So systémom nakoniec aj tak nevybabrali.

Dve ženy z Orlanda na Floride nechceli čakať na vakcínu v poradovníku, a tak sa rozhodli  prezliecť za staré ženy a oklamať personál tamojšieho vakcinačného centra.  Ten ich „maskovanie“ však odhalil a dostali sa do problémov s políciou, informoval o tom portál Ladbible.

Odporúčané
Ariana Grande odkazuje na svojich bývalých partnerov. Počúvaj 5 nových skladieb na deluxe verzii albumu Positions Ariana Grande odkazuje na svojich bývalých partnerov. Počúvaj 5 nových skladieb na deluxe verzii albumu Positions 19. februára 2021, 13:51

Malo ísť o ženy vo veku 34 a 44 rokov. Pred vstupom do centra sa zahalili rukavicami a okuliarmi, každá si nasadila čepiec a dúfali, že ich nikto neodhalí. Sebavedomie im dodávalo aj to, že išlo o druhú dávku vakcíny, pričom tú prvú sa im takýmto spôsobom už raz podarilo dostať. Také šťastie však už nemali a skončili v policajných putách.

Domov
Zdieľať
Diskusia