Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2021, 21:07
Čas čítania 1:17
Adam Novosad

Nahnevanej Humenčanke vyšiel Ag test pozitívne, ale vyžiadala si negatívny certifikát. Odberné miesto obvinila z podvodu

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

V Humennom sa pani Jana rozhodla odmietnuť výsledok svojho pozitívneho testu.

V Hummenom sa na mobilnom odbernom mieste odohral prípad, ktorý sa síce začal pozitívnym testom, ale skončil sa vystavením negatívneho certifikátu. Otestovať sa prišla pani Jana, ktorá podľa jej vlastných slov celé dni trávi doma s deťmi, ba dokonca jej aj nákupy nosí suseda. Nepredpokladala tak, že by jej antigénový test mohol vyjsť pozitívne, informuje Korzár.

Napriek tomu pozitívne vyšiel. Zdravotníčka zbadala náznak druhej čiarky, čo indikuje pozitivitu testu, a tak jej vystavila pozitívny certifikát. Pani Jana však pozitivitu odmietla, so zdravotníčkou sa začala hádať a mobilné odberné miesto obvinila z toho, že s testami manipuluje.

Nahnevanej Humenčanke vyšiel Ag test pozitívne, ale vyhádala si negatívny certifikát. Odberné miesto obvinila z podvodu
Zdroj: TASR

Napokon zdravotníkov presvedčila, aby jej urobili výter druhýkrát, lenže aj druhý test vyšiel pozitívne. Prevádzkovateľ odberného miesta za svojou zdravotníčkou stojí a poznamenal, že antigénové testy nemajú 100-percentnú spoľahlivosť. Pani Jana si tak prvý test zdokumentovala na fotkách aj videu, odišla na iné testovacie miesto, kde jej spravili nový test a ten vyšiel negatívne.

Domov
Zdieľať
Diskusia