Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok bol súčasťou teasingovej kampane spoločnosti Jägermeister.
12. februára 2021, 16:30
Čas čítania 0:35
Sponzorovaný obsah

Slovenské ulice zaplavila záhadná reklama s otočeným písmenom R

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Videl si ich aj ty?

Možno si si ich všimol tiež. Počas cesty na nákup, na test či cez prechádzku so psom. V uliciach Bratislavy sa objavili viaceré reklamné plochy so záhadným otočeným písmenom R. Na billboardoch a citylightoch však nie je ani náznak toho, ku akému produktu by sme mohli túto tajuplnú reklamu priradiť. 

R, billboard, reklama, otočené R, scharf
Zdroj: Refresher

Takmer všetky reklamné vizuály sú v podstate rovnaké. Minimalistické tmavozelené s výrazným R otočeným naopak, ktoré zakaždým dizajnu dominuje. Pod písmenom R sa nachádza len headline: „Pekne na ostro“. Aj tu je R vo vete otočené opačne.

Jediné, čo môžeme predpokladať, že nepôjde o nejakú malú firmu. Keďže sa tieto reklamné plochy nachádzajú v pomerne hojnom počte rozmiestnené v interiéroch nákupných centier aj exteriéri. 

Reklama sa objavila aj v okolí nákupného centra Eurovea
Reklama sa objavila aj v okolí nákupného centra Eurovea Zdroj: Refresher

Či ide o nejaký obchod s erotickými pomôckami, ďalší e-shop s oblečením alebo čokoľvek iné, to zatiaľ zostáva záhadou. Budeme si musieť pravdepodobne počkať, kým nám tieto záhadné R-ká otočené opačne, prezradia viac.  

Domov
Zdieľať
Diskusia