Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Motorola.
25. februára 2021, 9:57
Čas čítania 1:30
Sponzorovaný obsah

Hľadáš cenovo dostupný telefón s dobrou batériou a foťákom? Moto g9 power môže byť ten pravý

TECH
Uložiť Uložené

Nedáš zaň viac ako 200 eur a uspokojí všetky tvoje potreby.

Si jedným z tých, ktorí nechcú do mobilu investovať veľké sumy a zároveň chceš smartfón s vymakanými funkciami? Telefón moto g9 power v sebe spája spoľahlivú výdrž batérie, špičkový fotoaparát, veľkú pamäť. Najlepšie na tom všetkom je, že naň neminieš polku výplaty. 

Dnešné telefóny sú charakteristické tým, že čím majú viac funkcií, tým menšia je výdrž batérie. S moto g9 power od Motoroly, nebudeš musieť neustále zháňať nabíjačku alebo so sebou vláčiť power banku. Pýši sa totiž jednou z najvýkonnejších batérií spomedzi mobilov značky Motorola. 6000 mAh batéria ti umožní zažiť neuveriteľnú slobodu, keďže funguje približne 60 hodín na jedno nabitie. Tvoje videohovory, cestovanie aj užívanie si aplikácií bude bezstarostné. 

Chcem vedieť viac
motorola, moto g9 power, smartfón
Zdroj: Motorola

Dokonalé selfie aj makro fotografie

Rovnako výkonný ako batéria, je aj fotoaparát tohto telefónu. 64 MPx snímač s vysokým rozlíšením sa postará o zachytenie každého detailu. Či už to budú selfie s novým účesom, bláznivá noc s priateľmi alebo detail kvetiny. Technológia Quad Pixel vďaka 4-násobne vyššej citlivosti na svetlo zaisťuje, že bude každá fotografia ostrá a jasná bez ohľadu na nastavenie.

motorola, moto g9 power, telefón, smartfón
Zdroj: Motorola

Vďaka senzoru hĺbky ostrosti urobíš z obyčajných fotografií profesionálne vyzerajúce portréty. So špeciálnym fotoaparátom Macro Vision so 4-násobným priblížením, vytváraš detailné fotografie zo vzdialenosti 2,5 centimetra. Výrobcovia mysleli na dôležitosť prednej kamery, s ktorou vytvoríš neprehliadnuteľné selfies. Vybavili ju preto rozlíšením 16 Mpx a technológiou Quad Pixel.

motorola, moto g9 power, telefón, smartfón
Zdroj: Motorola

Samotná aplikácia fotoaparátu je intuitívna a najpoužívanejšie funkcie fotoaparátu nájdeš v spodnej časti obrazovky. Funkcia zvýraznená farba videa ti umožní zachovať konkrétne farby v obraze a všetko ostatné zmení na čiernobiele.

Prispôsobí sa tvojim potrebám

Fotografie, ale aj všetko ostatné si budeš užívať na 6,8-palcovom displeji Max Vision HD+. Vďaka 4 GB RAM pamäti a 128 GB vstavanému úložisku máš priestor na dokonalý multitasking. S ľahkosťou prepínaš medzi prehrávaním videí, aplikáciami či fotoaparátom. 

Moto g9 power je vybavený hneď niekoľkými inováciami, vďaka ktorým bude súžitie s telefónom pohodlné a intuitívne. Na bočnej strane telefónu nájdeš dedikované tlačidlo pre Google asistenta a najčistejšia verzia operačného systému Android™ 10, sa postará o jeho hladký chod. 

motorola, moto g9 power, smartfón
Zdroj: Motorola

S funkciou Moje používateľské prostredie si telefón prispôsobuješ podľa vlastných požiadavok. Pomocou vlastných nastavení a pokročilých ovládacích prvkov posunieš hudbu, hry a videá na vyšší level.

Moto g9 power je dôkazom toho, že telefón s dobrým fotoaparátom a dlhou výdržou batérie naozaj nemusí stáť veľa. Momentálne tento telefón kúpiš v sume od 179 do maximálne 200 eur. 

Získaj viac informácií
Domov
Zdieľať
Diskusia