Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2021, 17:43
Čas čítania 0:54
Dominik Vetrák

Herečka z Westworldu obvinila Marilyna Mansona z týrania, manipulovania a sexuálneho zneužívania

FILMY A SERIÁLY EVAN RACHEL WOOD MARILYN MANSON
Uložiť Uložené

Evan Rachel Wood odmieta ďalej mlčať a nechce, aby ďalší ľudia dopadli ako ona.

Herečka Evan Rachel Wood, ktorú budeš poznať najmä zo seriálu Westworld, už dlhší čas rozpráva o niekom z minulosti, kto ju týral. Z ničoho nič teraz odhalila jeho meno. Je ním jej bývalý snúbenec Marilyn Manson, vlastným menom Brian Warner. Herečka bola so spevákom zasnúbená v roku 2010 celých 8 mesiacov, pričom vtedy už spolu chodili cez 3 roky. 

Evan poskytla rozhovor pre Vanity Fair, pričom sa k nej pridali ďalšie 4 ženy zo spevákovej minulosti. Všetky hovoria o psychickom aj fyzickom týraní, niektoré aj o sexuálnom zneužívaní. Evan spomína, ako ňou manipuloval a chcel jej vymyť mozog. 

Odporúčané
Február nám v karanténe spríjemnia očakávané filmy od Netflixu a HBO. Uvidíme Toma Hanksa, Zendayu či Toma a Jerryho Február nám v karanténe spríjemnia očakávané filmy od Netflixu a HBO. Uvidíme Toma Hanksa, Zendayu či Toma a Jerryho 29. januára 2021, 13:39

„Vymýval mi mozog a manipuloval so mnou, aby som bola submisívna. Skončila som so žitím v strachu z odplaty či vydierania. Som tu, aby som svetu odhalila tohto nebezpečného muža a vyzvala všetky spoločnosti, ktoré mu umožnili prejaviť sa ešte predtým, než ublíži ďalším ľuďom. Stojím s obeťami, ktoré už viac nebudú ticho,“ povedala herečka Evan Rachel Wood.

Strašné momenty so spevákom opísala aj Sarah McNeilly. Tvrdí, že ju častokrát zamkol do izby, keď „neposlúchala“. Niekedy musela počúvať, ako popritom uspokojuje iné ženy. Mala zakázané sa stýkať s niektorými ľuďmi a aj kamarátmi. Ak neuposlúchla, vyhrážal sa jej, že po nich pôjde. 

Spevák sa mal ženám vyhrážať smrťou, znásilňovať ich a ubližovať im. Len pár hodín po týchto obvineniach sa od speváka dištancoval aj label Loma Vista Recordings, pod ktorým vydal svoje posledné 3 albumy. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Evan Rachel Wood (@evanrachelwood)

Domov
Zdieľať
Diskusia