Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
19. januára 2021, 8:13
Čas čítania 0:37
Adam Novosad

Dominika Cibulková už zarezáva na odbernom mieste v prvej línii

NEWS DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ OČKOVANIE VAKCÍNA
Uložiť Uložené

Svoju výpomoc ponúkla ministerstvu zdravotníctva po tom, čo sa jej očkovanie dostalo do médií.

Prednostné očkovanie Dominiky Cibulkovej vyústilo do mediálnej kauzy, ktorú sa bývalá tenistka snaží premeniť na pozitívnu vec pre spoločnosť. Aj preto prijala výzvu ministerstva zdravotníctva, ktoré jej navrhlo, aby si prednostnú vakcínu prišla odpracovať do prvej línie. 

Odporúčané
Dominika Cibulková bude od zajtra pravdepodobne pomáhať zdravotníkom pri testovaní Dominika Cibulková bude od zajtra pravdepodobne pomáhať zdravotníkom pri testovaní 18. januára 2021, 15:41

Dominika Cibulková od dnešného rána pomáha pri odberoch v Národnom ústave detských chorôb v Bratislave. Jej výpomoc rozhodne nevyjde nazmar, pretože od pondelka sa začal na Slovensku celoplošný skríning, a tak sa navyšujú počty mobilný odberových miest na antigénové testovanie, čo zvyšuje tlak najmä na zdravotnícky personál.

Dominika Cibulková už zarezáva na odbernom mieste v prvej línii
Zdroj: HN/Youtube Reprofoto

Na odbernom mieste bude dnes Cibulková pomáhať po administratívnej stránke. Sama označila svoje pôsobenie v prvej línii za veľkú výzvu, na ktorú je zvedavá, ale skonštatovala, že keď človek urobí chybu, tak sa jej treba postaviť čelom.

Aspoň týmto spôsobom chce podporiť zdravotníkov, ktorých pandémia vyťažuje tak, ako nikdy doteraz. Dnes by mala bývalá tenistka pracovať do dvanástej hodiny, lebo potom sa musí vrátiť domov k svojmu malému synovi, o ktorého sa zatiaľ stará manžel.

Domov
Zdieľať
Diskusia