Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. januára 2021, 20:46
Čas čítania 0:51
Dominik Vetrák

Uhádneš, ktorí herci nadávajú vo filmoch najviac?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Niektorí herci si už film bez nadávok nevedia ani predstaviť.

Netflix pred pár dňami vydal podarený krátky dokument History of Swear Words (História nadávania) s Nicolasom Cageom ako moderátorom. V jednej z epizód sme mohli vidieť aj rebríček 10 hercov, ktorí vo filmoch nadávajú úplne najviac. Upozornil na to web Screencrush.

Odporúčané
Recenzia: Pieces of a Woman Recenzia: Pieces of a Woman 11. januára 2021, 20:22

Mnohých zrejme prekvapí, že na prvom mieste nie je Samuel L. Jackson. Niektorí ľudia pozerajú jeho filmy už len kvôli jeho hláškam a nadávkam. Nejeden z nás si zrejme pozrel Hady v lietadle len kvôli jeho legendárnemu: „I’ve had it with these motherf—ing snakes on this motherf—ing plane!“

Jackson používa vo svojich rolách veľa nadávok, no väčšinou ide o jednorazové použitia alebo scény, kde sa to fakt hodí. Na druhej strane máme hercov, ktorí účinkujú v tínedžerských komédiách, kde fu*k lieta v každej druhej vete. Aj preto sa na prvé miesto tohto rebríčka dostal Jonah Hill, známy práve z tínedžerských komédií či Vlka z Wall Street, kde nadával prakticky nonstop.

Dáta pochádzajú z tejto štúdie z roku 2020, takže nie sú úplne aktuálne. Veľa filmov sme však minulý rok nevideli, takže rebríček by sa asi nijako veľmi nezmenil.

Najviac nadávok vo filmoch
1. Jonah Hill – 376 nadávok
2. Leonardo DiCaprio – 361 nadávok
3. Samuel L. Jackson – 301 nadávok
4. Adam Sandler – 295 nadávok
5. Al Pacino – 255 nadávok
6. Denzel Washington – 183 nadávok
7. Billy Bob Thornton – 145 nadávok

8. Seth Rogen – 143 nadávok
9. Bradley Cooper – 142 nadávok
10. Danny McBride – 136 nadávok

Domov
Zdieľať
Diskusia