Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. decembra 2020, 16:34
Čas čítania 1:02
Adam Novosad

Tento rok bol ťažký, prihovoril sa fanúšikom Johnny Depp po dlhšej odmlke. Verí, že ho čaká krajšia budúcnosť

FILMY A SERIÁLY JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

Herec prežíval náročné chvíle po verdikte súdu, ktorý ho označil za domáceho násilníka.

Herec Johnny Depp tento rok prehral súdny spor s britským bulvárom, ktorý ho označil za domáceho násilníka. Na súde proti nemu svedčila bývalá partnerka Amber Heard a na povrch vyplávali tie najintímnejšie detaily z ich spoločného života. 

Súd rozhodol, že dokazovanie preukázalo domáce násilie, ktorého sa Johnny Depp dopúšťal, a tak sa hercovi pomaly začala rúcať kariéra. Vykopli ho z úlohy Grindelwalda vo filmoch Fantastické zvery a obvinenia z domáceho násilia ho údajne stáli aj rolu v sérii Pirátov z Karibiku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Johnny Depp (@johnnydepp)

Od novembrového rozsudku vo Veľkej Británii sa Johnny Depp fanúšikom veľmi nehlásil. Raz sa im prihovoril v krátkom vyjadrení na Instagrame, kde poďakoval za podporu a vyhlásil, že verdikt súdu nepovažuje za bod, ktorý bude definovať jeho kariéru, ale odvtedy pridal len jeden propagačný príspevok. Krátko pred koncom roku 2020 sa však zmohol na niekoľko slov.

Domov
Zdieľať
Diskusia