Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Huawei.
22. decembra 2020, 16:17
Čas čítania 1:16
Sponzorovaný obsah

Becca spríjemnila Vianoce svojim fanúšikom a popri tom stihla aj zachrániť život

TECH BRATISLAVA HUAWEI
Uložiť Uložené

Huawei si pre ňu nachystalo úlohy, vďaka ktorým sa dostala k darčekom. Tie neskôr rozdala náhodným ľuďom.

Pomerne dramaticky sa začal deň, počas ktorého naša moderátorka a zároveň známa influencerka Becca hľadala po Bratislave skryté darčeky. Šlo o vianočnú hru od Huawei, na ktorej konci mala nájsť tri prekvapenia pre svojich fanúšikov. To však ešte nevedela, že hneď v úvode zažije poriadnu drámu.

Prvá hádanka ju nasmerovala na bratislavskú železničnú Hlavnú stanicu, kde bola svedkom toho, ako neznámy pán pri vystupovaní z autobusu spadol a ostal v bezvedomí. Becca neváhala ani chvíľu, zavolala záchranku a spolu s vodičom autobusu na ňu aj počkala. Našťastie mala neplánovaná dráma šťastný koniec.

Becca, Huawei, Bratislava
Zdroj: Huawei


Následne sa vrhla na samotnú hru, v ktorej zároveň spoznávala zaujímavosti nášho hlavného mesta. S riešením indícií a hádaniek pomáhali Becce fanúšikovia na sociálnych sieťach. „Boli skutočne super a naozaj mi pomohli, keď bol napríklad názov nejakého stromu v latinčine, či sme netušili o ktorého nemeckého sochára v indícii ide. Nemala som poňatia, že F. X. Messerschmidt, autor škeriacich sa hláv, žil a zomrel v Bratislave. A doteraz som nevedela ani to, že do telefónu je možné pripojiť USB kľúč,” priznala Becca.

Darčeky napokon objavila v truhlici v tajnej miestnosti pod Bratislavským hradom a mohla nimi obdarovať troch vyžrebovaných fanúšikov. Šlo o vychytávku, ktorú ocenia najmä milovníci kvalitnej hudby: bezdrôtové slúchadlá Huawei FreeBuds Pro.

„Som naozaj rada, že som mohla niekomu spríjemniť Vianoce, bolo to zaujímavé, vtipné aj trošku náročné. Na rovinu priznávam, že som ešte nikdy pre žiaden darček nevynaložila také úsilie,“ dodala Becca.

Becca, Huawei, Bratislava
Zdroj: Huawei

Tri fanúšičky si vďaka Huawei darčeku od Beccy, môžu vyskúšať potlačenie hluku, napríklad pri chôdzi, behu alebo bicyklovaní. Navyše vďaka duálnym mikrofónom slúchadlá rýchlo identifikujú okolité prostredie a automaticky prepínajú medzi tromi režimami potlačenia hluku: ultra, príjemný a všeobecný režim. FreeBuds Pro slúchadlá môžu používať aj ako kvalitný mikrofón pri natáčaní či streamovaní videí. A ako to funguje v praxi? Stačí, ak sa pri nahrávaní vlogu vzdialia od smartfónu so slúchadlami v ušiach, no zároveň zostanú v zornom poli fotoaparátu. Túto funkciu určite ocení aj Becca pri tvorbe svojich nových videí.

Domov
Zdieľať
Diskusia