Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2020, 19:17
Čas čítania 0:37
Lukáš Čelka

Policajná nahánačka ako z akčného filmu: Hliadky zadržali dvoch mužov, jeden bol ozbrojený

NEWS ZBRAŇ
Uložiť Uložené

Policajtov na Facebooku pochválili za super prácu pri akčnom zásahu.

„V policajnej vysielačke sa ozvala výzva operačného dôstojníka, že smerom od Kalnej nad Hronom na Nitru sa má pohybovať osobné motorové vozidlo Saab, v ktorom sa mali nachádzať dvaja muži. Tí sa podľa oznámených informácií dopustili trestného činu, pričom minimálne jeden z nich mal byť ozbrojený,“ stálo v príspevku polície na ich Facebookovej stránke.

Na výzvu ako prvý zareagovali policajti z Vrábeľ, ktorí spoznali motorové vozidlo. Auto sledovali cez vysielačku to oznámili aj ostatným hliadkam. Celý čas udávali smer a polohu podozrivého auta svojim kolegom.


„Operačný dôstojník vyslal dve hliadky pohotovostnej motorizovanej jednotky z Nitry, aby išli oproti podozrivému vozidlu a spolu s vrábeľskou hliadkou vykonali služobný zákrok. V úseku cesty medzi Veľkým Lapášom a Nitrou policajti vozidlo taktickým spôsobom zastavili a dvoch mužov vo veku 30 a 22 rokov zadržali. Vo vozidle bola nájdená zbraň,“ informovala polícia na sociálnej sieti.

Muži boli podľa slov polície zadržaní a putovali do cely. Kvôli prebiehajúcim procesným úkonom však neposkytla žiadne bližšie informácie.

Domov
Zdieľať
Diskusia