Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti CINEMAX.
14. decembra 2020, 17:17
Čas čítania 1:03
Sponzorovaný obsah

CINEMAX otvára svoje brány s programom plným filmových premiér

FILMY A SERIÁLY CINEMAX
Uložiť Uložené

Aj napriek novým opatreniam zostávajú kiná otvorené. Pozri sa, čo si budeš môcť pozrieť aj medzi sviatkami.

Filmoví fanúšikovia majú dôvod na radosť. Aj napriek najnovším protipandemickým opatreniam ostávajú kiná nateraz otvorené. Preto, keď už budeš mať plné zuby vianočného pečenia, zháňania darčekov a obohrané filmové klasiky z televíznej obrazovky ťa už prestanú baviť, kiná CINEMAX ponúkajú inú možnosť.

Spoločne s divadlami môžu byť prevádzky kín otvorené aj počas plánovaného lockdownu. 21. decembra teda nezavrú svoje brány a pre filmových fanúšikov a fanúšičky zostanú otvorené dokonca aj medzi sviatkami. Na obrovských plátnach a s perfektným zvukom si vďaka tomu budeš môcť vychutnať kvalitné snímky, ktorých sa na záver roka nazbieralo viacero.

kino, cinemax, wonder woman
Zdroj: CINEMAX

Ku komfortu a bezpečnosti určite prispeje aj obmedzenie kapacity jednotlivých sál na 50% či dodržiavanie a kontrola všetkých potrebných hygienických opatrení. Kiná CINEMAX majú navyše vetranie svojich priestorov fungujúce na princípe tzv. vonkajšieho obehu – vzduch zvnútra je odvádzaný von a dnu prúdi čerstvý vzduch z exteriéru. V kinosálach nie je povolená konzumácia občerstvenia, medzisviatočný čas tak poskytne ideálnu príležitosť na návštevu premietania aj tým, ktorí neobľubujú masové akcie a chrúmanie pukancov zo zadných radov.

Čo si budeš môcť pozrieť v CINEMAX? 

Už 17. decembra si budeš môcť užiť premiéru Wonder Woman 1984 z dielne DC s obľúbenou Gal Gadot v hlavnej úlohe. Na svoje si príde každý, v programe kín je aj niekoľko rodinných filmov, ako napríklad Mačky a psy 3, rozprávka Princezná zakliata v čase, animovaný 100% Vlk. Medzi sviatkami, od 25. decembra, si môžeš užiť očakávanú animovanú komédiu Duša, ktorá poteší nielen najmenších divákov. Okrem rodinných a animovaných filmov si budeš môcť pozrieť romantickú komédiu Nightlife, akčný triler Pre balík prachov alebo drámu Služobníci

CINEMAX, najväčšia sieť kín na Slovensku, sa teší na návrat divákov a diváčok k dobrým filmom. Nenechaj si ujsť maximálne filmové zážitky na konci roka ani ty. 

Domov
Zdieľať
Diskusia