Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Red Bull
12. decembra 2020, 13:43
Čas čítania 0:37
Sponzorovaný obsah

Budeš prekvapený, čo si v aute púšťa Gleb. Sleduj náš vlog, v ktorom Šajmo vyspovedal raperskú špičku aj DJ-a EKG

REFRESHER HUDBA
Uložiť Uložené

Gleb, Dj EKG, Strapo a Erik Tresor sa podelili o novinky, ktoré chystajú pre fanúšikov.

Aj napriek tomu, že Šajmo vodičák ešte len robí, Red Bull sa rozhodol, že mu požičia ich nadupaný Red Bull Zubor. Nejde o typický voz, ktorý by si v uliciach mesta stretol bežne. Je to vyladená hudobná kára s mnohými vymoženosťami ako stvorenými na usporiadanie vlastnej párty. Bola by škoda, ak by sme ju neotestovali. 

Šajmo sa s ňou preto rozhodol navštíviť niekoľkých známych slovenských hudobníkov. Medzi nimi je aj Strapo, Dj EKG, Gleb a Erik Tresor. Chalanov sa opýtal, na čom momentálne jazdia či sa ich fanúšikovia môžu tešiť na niečo špeciálne a vyžmýkal z nich aj to, čo možno prezradiť vôbec nechceli. Taký je náš Šajmo, ak ide o hudbu, tak mu nič neunikne. 

Spoločne otestovali soundsystém tohto auta na trackoch, ktoré si chalani momentálne najviac idú. Gleb dal Šajmovi na výber: Čajkovskij alebo Fobia Kid - Frodo Pytlík ft. Dokkeytino. Čo myslíš ostal Šajmo verný slovenskému rapu alebo nás všetkých prekvapí? Dozvieš sa vo videu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia