Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2020, 20:57
Čas čítania 1:00
Martin Mičuda

Príde ti nové 911 Turbo S málo výkonné? TechArt ponúka úpravu s výkonom až 710 koní

Príde ti nové 911 Turbo S málo výkonné? TechArt ponúka úpravu s výkonom až 710 koní
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.techart.de/en/models/911/techart-for-992/turbo/interior/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">techart.de</a>
TECH 911 PORSCHE
Uložiť Uložené

Tuningová úprava zaručí ešte lepšie dynamické parametre.

Spoločnosť TechArt má dlhé roky praxe s úpravami rôznych modelov značky Porsche. Dalo sa preto čakať, že po odhalení vrcholného variantu 911 Turbo (S) generácie 992 príde na scénu tuningová alternatíva. A to aj napriek tomu, že v sériovom stave sa bavíme o 650-koňovej rakete, ktorá pokorí stovku za 2,7 sekundy! To ale kompetentným v TechArte rozhodne nestačí.

Odporúčané
Vyskúšali sme Porsche Taycan. Automobilka ním dokazuje, že aj elektrika môže byť športová Vyskúšali sme Porsche Taycan. Automobilka ním dokazuje, že aj elektrika môže byť športová 4. októbra 2020, 18:40

Ako je zvykom, drobné zmeny neobišli ani dizajn. Sme tak svedkami hŕstky výhradne karbónových nadstavcov, ktoré dotvárajú exteriér a zároveň slúžia na optimalizáciu aerodynamiky – pozmenený predný nárazník so splitterom, nový bočný kryt sania a prahy či rozmernejší zadný spojler a upravený nárazník. Na jeho spodnej časti nájdeme ešte väčšiu dvojicu koncoviek výfuku s aktívnymi klapkami.

techart
Zdroj: www.techart.de
Domov
Zdieľať
Diskusia