Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2020, 11:45
Čas čítania 0:30
Viktor Kniš

Jasmina Alagič Vrbovská: Rytmus je v mojich očiach najlepší otec (Rozhovor)

REFRESHER
Uložiť Uložené

Sleduj rozhovor s Jasmínou Alagič Vrbovskou, ktorá prijala pozvanie do našej Refresher obývačky. Okrem iného nam prezradila aj to, ako sa Rytmus ujal otcovstva.

Prvýkrát prijala pozvanie do našej Refresher obývačky Jasmina Alagič Vrbovská. Divákov hneď po pár sekundách upúta svojou bezprostrednosťou a úprimnosťou v odpovediach na otázky. Odhalila aj časť svojho súkromia a života s Rytmusom, bavili sme sa s ňou však aj o pracovnom živote. Bez okolkov priznala, že čísla na svojom instagramovom účte berie s nadhľadom, pretože si uvedomuje, že sa k nim dostala aj vďaka manželovi.

Rytmus je podľa Jasminy veľmi dobrý otec, zároveň však prezradila, že chce, aby sa jej rodina ešte rozrastala. Dozvieš sa tiež, čomu sa momentálne Jasmina venuje pracovne a aké zamestnanie by pravdepodobne robila, ak by sa nevenovala svojim aktivitám. 

Jasmina tiež mnohým divákom vysvetlila, ako vníma význam slova tolerancia, a prečo sa niekomu môže zdať, že sa na Instagrame správa až príliš bláznivo. 

Odporúčané
Prichádza nový hudobný charakter Rytmo a.k.a. Son of God. S Rytmusom majú veľa spoločného, nie sú však rovnakí Prichádza nový hudobný charakter Rytmo a.k.a. Son of God. S Rytmusom majú veľa spoločného, nie sú však rovnakí 8. augusta 2020, 14:54
Domov
Zdieľať
Diskusia